Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2008, 18:02   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ASİMO Türkiye'ye geliyor




ASİMO yeni teknolojilerle yeniden Türkiye'ye geliyor.



Honda’nın insansı robotu ASIMO, yeni Honda Jazz’ın tanıtımı ve City’in Avrupa prömiyerini gerçekleştirmek üzere Türkiye’ye geliyor. ASIMO, 9-19 Ekim 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek Auto Show Fuarı’nın ilk dört günü gösterileriyle ziyaretçilerini ağırlayacak.

AS Haber Ajansı’nın (asha) bildirdiğine göre, Türkiye’ye üçüncü ziyaretini gerçekleştirecek ASIMO, Türkiye Cumhuriyeti Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan’la tanışmış ve tokalaşmıştı. ASIMO bu kez fuarının ilk dört günü eklenen yeni teknoloji özelliklerini Auto Show 2008’de otomobil tutkunlarına sunacak.

Click the image to open in full size.

Advanced Step in Innovative MObility (Yenilikçi Harekette ileri Adım) ifadesinin ilk harflerinden oluşan ASIMO, insanlara yardım etmek ve gelecekte bir gün yaşlılara ve engellilere evlerinde destek olmak hedefiyle tasarlandı. ASIMO aynı zamanda öğrencileri matematik ve fen çalışmaları alanında cesaretlendirmek ve teşvik etmek amacıyla da kullanılıyor.

Yeni ASIMO, birlikte çalışma, karşısına çıkan kişilere geçiş sağlamak için yoldan çekilme fonksiyonu, bağımsız pil şarj fonskiyonları ve koşma gibi geliştirilen yeni teknolojileriyle gerçek yaşam ortamlarında kullanılabilecek insansı robot geliştirme konusunda Honda’yı bir adım ileri götürmeye devam ediyor.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla