Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2008, 12:41   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milan da yola çıktı 3-1

Click the image to open in full size.


UEFA Kupası´nın en büyük favorilerinden biri olan İtalyan devi Milan, sahasında Zürih´i Jankulovski, Pato ve Borriello´nun golleriyle devirdi.

Yıldıray’sız Stuttgart kazandı
UEFA Kupası’nın en büyük favorilerinden Milan, 1. tur ilk maçında sahasında Zürih’i 3-1 mağlup etti. Ronaldinho’lu, Shevchenko’lu İtalyan ekibine galibiyeti getiren golleri Jankulovski, Pato ve Borriello attı. Zürih’in tek sayısını Djuric kaydetti. Yıldıray’ın forma giymediği maçta Stuttgart, deplasmanda Varna’yı 2-1 mağlup etti. Ev sahibi Dyakov’la öne geçti. Stuttgart’a galibiyeti Gomez’in iki golü getirdi. Sampdoria, Kaunas’ı Bonazolli (2), Cassano (2) ve Fornaroli ile geçti: 5-0.

Deportivo deplasmanda kayıp
Brann, güçlü rakibi Deportivo’yu Bjarnason ve Solli ile geçti: 2-0. İsveç ekibi Kalmar, Hollanda’nın Feyenoord Takımı’nı Elm’in golüyle mağlup etmeyi başardı: 0-1. Napoli, Benfica’nın Suazo ve Luisao ile bulduğu gollere Vitale, Denis ve Maggio’nın sayılarıyla cevap verdi: 3-2. Sevilla evinde Salzburg’u Correira (2) ve Capel’in sayılarıyla geçti: 2-0. Manchester City ise Omonia’nın konuğu olduğu mücadeleden Jo’nun golleriyle galip ayrıldı: 1-2. Tottenham ise, Wisla’yı zor da olsa 2-1 devirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla