Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2008, 22:51   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaşımız 3 - Gaziantepspor 0

YENİ LİDER KARTAL: 3-0

Turkcell Süper Lig'in 4. haftasının kapanış maçında Beşiktaş İnönü'de Gaziantepspor'u 3-0 yendi. Maçın gollerini 3. dakikada Bobo, 53. dakikada Serdar Özkan ve 87. dakikada Nobre kaydetti. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 10'a yükselterek, averajla liderliği ele geçirdi. Gaziantepspor ise ligdeki ilk yenilgisini alarak, 7 puanda kaldı. Karşılaşmanın 47. dakikasında Gaziantepspor'dan Pacheco ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.SAĞLAM'DAN KADRODA REVİZYON
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor ile yapılan Turkcell Süper Lig 4. hafta maçında, kadroda revizyon yaptı. Ertuğrul Sağlam, Metalist Kharkiv ile hafta içinde yapılan UEFA Kupası 1. tur ilk maçındaki kadrodan tam 5 değişiklik yaptı. UEFA Kupası maçında ilk 11'de sahaya çıkan kaptan Delgado, Holosko, Rüştü, Seric ve Uğur, Gaziantepspor karşısında yedek soyunurlarken, bu futbolcuların yerine Hakan, Bobo, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve İbrahim Toraman forma giydi.
BOBO PERDEYİ ERKEN AÇTI
Maça çok hızlı başlayan Beşiktaş karşılaşmanın 3. dakikasında Nobre'nin uzun gönderilen pası ceza alanında indirmesiyle topla buluşan Bobo düzgün bir vrurşla Murat'ın sağından topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından ataklarını sağlı sollu devam ettiren Beşiktaş'tas Nobre ve Bobo ellerine geçen pozisyonları bir bir harcadılar. Zapotocny'de köşe vuruşlarında gol aramasına rağmen başarılı olamadı. Sonraki dakikalarda oyunun kontrolünü ele geçiren Gaziantepspor tehlikeli gelmeye başladı. Özellikle Tabata ile etkili olmaya çalışan Gaziantepspor'un eline geçen fırsatlarda Beşiktaş savunmasında Zapotocny ve kalede Hakan başarılıydı.
G.ANTEPSPOR SON VURUŞLARDA ETKİSİZ KALDI
İlk yarı karşılıklı ataklarla geçerken, Beşiktaş farkı artırmak istese de savunmasında da açıklar verdi. Gaziantepspor son vuruşlarda etkisiz kalırken, Beşiktaş ise gol yollarında birçok gol pozsiyona girmesine rağmen bunları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 36. dakikasında Gaziantepspor'dan Pacheco kendini yere atınca hakemden sarı kart gördü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Beşiktaş soyunma odasına 1-0 önde gitti.
İKİ KERE KANDIRDI VE OYUNDAN ATILDI
Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ikinci yarıya Tello'nun yerine Holosko'yu alarak başladı. İkinci yarıya da arzulu başlayan Beşiktaş G.Antepspor kalesine yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 47. dakikasında sol çaprazdan ceza alanına giren Pacheco Hakan'ın kalesinde çıktığı pozsiyonda kendini yere atınca hakemden ikinci sarı kartı ardından kırmızı kartı görerek oyun dışı kaldı. Beşiktaş rakibin 10 kişi kalmasıyla ve Holosko'nun oyuna girmesiyle Gaziantepspor kalesini abluka altına aldı. Beşiktaş ataklarında Murat Şahin kalesinde birçok pozisyona engel olmaya çalıştı.
SERDAR ÖZKAN AFFETMEDİ
Karşılaşmanın 53. dakikasında gelişen Beşiktaş atağında ceza alanında topla buluşan Serdar Özkan Gaziantepspor'dan Emrah'a ters bir çalım attı ve yaptığı düzgün vuruşla Murat'ı avladı. Beşiktaş 2-0'ın ardından da ataklarını devam ettirdi. Bir Nobre, bir Bobo ile yüzde yüzlük iki golü kaçıran Beşiktaş Gaziantepspor savunmasını iyice zorladı. Karşılaşmanın 67. dakikasında Serdar Kurtuluş'un yerine oyuna Delgado dahil oldu.
GOLÜNÜ ATTI, ALKIŞLARLA OYUNDAN ÇIKTI
Delgado'nun da orta sahay girmesiyle iyice rahatlayan Beşiktaş birçok pozisyona girmeye başladı. Bu sefer de Beşiktaş forvetleri adeta gol kaçırma yarışmasına girdi. Savunmada başarılı bir performans ortaya koyan Zapotocny atağa çıktığı 87. dakikada ara pasında topu Nobra ile buluşturdu. Nobre ise kaleci Murat'ı geçip, Beşiktaş'ın 3. golüne imzasını attı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Nobra alkışlarla yerini Batuhan'a bıraktı. Kalan dakikalaarda başka gol olmayınca Beşiktaş, Gaziantepsporu 3-0 yenerek, liderliğe yükseldi.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla