Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2008, 11:47   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter kısa kesti: 1-3

Inter kısa kesti: 1-3

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde 3. hafta maçında Inter, deplasmanda Torino'yu 3-1 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetine imza attı.
Inter'e galibiyeti getiren golleri, karşılaşmanın 24. dakikasında Mancini, 26. dakikasında Maicon ve 51. dakikasında Ibrahimovic kaydetti. Torino'nun tek golü ise 76. dakikada Abbruscato'dan geldi. Inter bu karşılaşmanın ardından Serie A'daki puanını 7'ye yükseltti.
Sezona iyi bir başlangıç yapan Torino ise Inter'e mağlup olarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve 4 puanda kaldı. Inter, Serie A'da bu hafta Lecce ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Torino ise Chievo deplasmanında galibiyet arayacak.
Serie A'da günün bir diğer önemli karşılaşmasında ise Fiorentina, Artemio Franci'de Bologna'yı 1-0 mağlup etti. Fiorentina'nın Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven ile oynadığı karşılaşmada iki gol birden atarak yıldızlaşan Alberto Gilardino, Bologno ağlarını da sarsarak ne kadar yerinde bir transfer olduğunu kanıtladı.
Eksik ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle bu hafta kadro kurmakta sıkıntı yaşayan Juventus ise Cagliari deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönerek kritik haftayı üç puanla kapattı. Juventus'u Cagliari karşısında galibiyete taşıyan gol Amauri'den geldi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla