Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2008, 13:38   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 KAYA ARTEMIS RESORT

KONUM: En yakın şehir merkezi Gazi Magosa 38 km , Ercan Havalimanı 75 km mesafededir PLAJ: Denize sıfırdır. 200 mt uzunluğunda sahil şeridi ve iskelesi mevcuttur. BÜYÜKLÜK: 160.000 m2 alana kurulu 726 odalı bir tesistir.

4 mevsim tatil havası yaşatan iklimi , el değmemiş göz alabildiğince uzanan kumsalı,egzotik plajı, Kıbrıs`ın en güzel denizi ve eşsiz sahiliyle baştan çıkartıcı. Fantastik mimarisi ve çocuklarınıza özel tasarlanmış eğlence ve oyun alanları,şımartan konfor ve ailenizle bir arada vakit geçirrebileceğiniz benzersiz huzur dolu atmosferiyle sizleri bekliyor. Click the image to open in full size.
  • İlk gün odaya meyve sepeti ve şarap ikramı
  • İlk sabah odaya ücretsiz kahvaltı
  • Çiçekli yatak süsleme
  • Bornoz ve terlik

Engelli Odası İnternet Erişimi* Konferans Salonu*
Aquapark Fitness Center Hamam
Jakuzi Sauna SPA Merkezi*
Güzellik Merkezi* ocuk Havuzu ocuk Kulübü
Çocuk Oyun Alanı Çocuk Bakıcısı* AYRICA: Amfi tıyatro. Casıno. Masa tenisi, basketbol. Bilardo*, su sporları*, dağ bisikleti*, dalgıç okulu*, okçuluk. * ile işaretli hizmetler ücretli olabilir.

GENEL UYARILAR: Evcil hayvan kabul edilmez. Yemek saatleri kış veya yaz sezonuna göre farklılık göstermektedir.Yemek saatleri dışında bütün içeçekler ve extralar ücrete tabidir. Mını club sadece yaz sezonunda faaliyet göstermektedir. Tesis önünden merkeze ücretli olarak taksi ile ulaşım sağlanabilir. YEME/İÇME »AKTİVİTE »ÇOCUK »ODA »ULAŞIM »Sayfa Başı Servis Programı: 07:00-10:30 Kahvaltı,açık büfe 12:30-14:30 Öğle yemeği,açık büfe 19:00-22:00 Akşam yemeği,açık büfe Click the image to open in full size. A LA CARTE RESTORANLAR:
A la carte restaurant bulunmaktadır.
Click the image to open in full size.
Sabah, Öğle ve Akşam yemekleri sırasında alınan yerli alkollü ve alkolsüz içeçekler ücretsizdir. AKTİVİTE »YEME/İÇME »ÇOCUK »ODA »ULAŞIM »Sayfa Başı HAVUZLAR
Açık yüzme havuzu. Yaklaşık 50 m x 20 m boyutlarında ve yaklaşık 100-160 cm derinlikte havuz. Toplam 3 adet Kapalı yüzme havuzu. Yaklaşık 25 m x 15 m boyutlarında ve yaklaşık 140 cm derinlikte havuz. Toplam 2 adet Kaydırak. 0-16 yaş arası içindir. Toplam 1 adet

SPA/WELLNESS/SAĞLIK
Sağlık akışı ve güzellik terapileri için hafta içi ve hafta sonu SPA paketleri mevcuttur. Doktor, İhtiyaç halinde günün her saatinde çağrılmaktadır.

SPOR
Tesis de fitness center mecuttur. Hergün 10:00 ile 17:00 arasında faaliyet göstermektedir.

ANİMASYON VE EĞLENCE
1 Ekim tarihinde İbrahim Tatlıses' in yer aldığı gala gecesi yapılacaktır. Galaya 12 yaş altı çocuklar alınmayacak olup, çocuklar için ayrı bir aktivite yapılacaktır. ÇOCUK »YEME/İÇME »AKTİVİTE »ODA »ULAŞIM »Sayfa Başı HAVUZLAR
Çocuk açık havuzu. Yaklaşık 7 m2 boyutlarında ve yaklaşık 100 cm derinlikte havuz. 1 Adet. Çocuk kapalı havuzu. Yaklaşık 4 m2 boyutlarında ve yaklaşık 50 cm derinlikte havuz. 1 Adet.

Tesis de mını club aktivitesi mevcut olup(2-12yaş arası) gün içersinde 10:00-12:00 ve 14:00-17:00 saatleri arasında faaliyet göstermektedir. ODA »YEME/İÇME »AKTİVİTE »ÇOCUK »ULAŞIM »Sayfa Başı Tesis standart odalarında Plazma TV(otel odalarında ), mini bar, kasa , telefon, balkon, saç kurutma makinesi, duşa kabin (villa odalarında) , küvet (otel odalarında) ,halı kaplı zemin, merkezi klima sistemi mevcuttur.
Tesisteki oda alternatifleri: Otel Odası , Villa Odası

Emanet Kasası
Müzik Yayını
Saç Kurutma Makinası
TV
Minibar*
Telefon* AYRICA: Balkon, duş, halı kaplı zemin, küvet, seramik kaplı zemin. 24 saat oda servisi. * ile işaretli hizmetler ücretli olabilir. ULAŞIM »YEME/İÇME »AKTİVİTE »ÇOCUK »ODA »Sayfa Başı
BU TESİSE UÇAK İLE ULAŞIM Click the image to open in full size. İstanbul: Hergün. Ankara: Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar hareket. İzmir: Salı, Perşembe, Pazar hareket. Adana: Hergün. Click the image to open in full size. İstanbul: Hergün. Click the image to open in full size. İstanbul: Hergün. Ankara: Hergün. İzmir: Haftada 2 gün. Adana: Haftada 5 gün. Trabzon: Haftada 1 gün. Gaziantep: Haftada 1 gün. Antalya: Haftada 3 gün.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla