Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2008, 13:48   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 GRAND YAZICI MARES

KONUM: Marmaris şehir merkezine 3 km., Dalaman Havalimanı'na 90 km. mesafede. PLAJ: Tesis denize sıfırdır. 650 metrelik sahil cephesi bulunmaktadır.

Deniz tuzuna karışan çam kokusu ve eşsiz güneşi ile Egenin en güzel sahillerinden biri olan İçmeler Pamucak sahilinde,Çam ormanı içinde yer alan Grand Yazıcı Mares Otel,Marmaris tatili yaşamak isteyenlere hayallerinin ötesinde güzellikler sunuyor. Bütün bir yıl boyunca hizmet veren Grand Yazıcı Mares tüm toplantı organizasyonlarına tam donanımlı 1000 kişilik ana salonu ve değişik ebadlarda 8 ayrı toplantı salonları ile ev sahipliği yapıyor. Click the image to open in full size.
  • Özel hazırlanmış balayı odası
  • Giriş günü odada Şampanya ve Meyve sepeti ikramı
  • Özel bir mekanda Akşam Yemeği

İnternet Erişimi*
Konferans Salonu*
Açık Restoran
Kapalı Restoran
Bar
Açık Havuz
Animasyon
Disko
Fitness Center
Gece Kulübü
Hamam
Sauna
SPA Merkezi*
Çocuk Animasyon
Çocuk Kulübü
Çocuk Oyun Alanı
Çocuk Bakıcısı* AYRICA: Otopark. Doktor*, kuaför*, alışveriş merkezi*, kuru temizleme*, fotoğraf servisi. Bar. Masa tenisi, tv odası, oyun odası, voleybol. Bilardo*, aydınlatmalı tenis kortu*, su sporları. * ile işaretli hizmetler ücretli olabilir.

GENEL UYARILAR: Sigara içilmeyen odası bulunuyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. A la carte restoranlar rezervasyonlu. Restoranlarda sigara içilmeyen bölümler mevcut. YEME/İÇME »AKTİVİTE »ÇOCUK »ODA »ULAŞIM »Sayfa Başı Servis Programı: 00:00-00:30 Gece Çorbası ve Gece Büfesi 07:30-10:00 Kahvaltı,açık büfe 10:00-10:30 Geç Kahvaltı 12:00-14:30 Öğle yemeği açık büfe 12:30-16:00 Snack Servisi Pizzeria ve Çamlık Restoran 17:00-17:30 Kek,Kuru Pasta Servisi ile Çay,Kahve Saati 19:00-21:30 Akşam yemeği açık büfe 19:30-22:30 Meyhane de Canlı Müzik Eşliğinde A la Carte Akşam Yemeği (Rezervasyonlu) Click the image to open in full size. A LA CARTE RESTORANLAR:
Meyhane Balık A la carte restaurant
Pizzeria A la carte restaurant
Click the image to open in full size.
Yerli Alkollü içecekler 10:00 � 02:00 saatleri arasında, Alkolsüz soğuk meşrubat ve benzeri soft içecekler ile sıcak içecekler 24 Saat süresince ücretsizdir. AKTİVİTE »YEME/İÇME »ÇOCUK »ODA »ULAŞIM »Sayfa Başı HAVUZLAR
Açık yüzme havuzu. 2 adet açık havuz bulunmaktadır. Kaydırak.

SPA/WELLNESS/SAĞLIK
Doktor var.

SPOR
Jimnastik, step, aerobik, su jimnastiği, stretching, voleybol, basketbol, masa tenisi, boccia, fitnes center, mini futbol, hentbol, tenis bulunuyor.

ANİMASYON VE EĞLENCE
Havuz oyunları, turnuvalar, hobby club, tavla, okey, satranç, dart, bilardo, langırt, bingo oyunları, televizyon salonu, her akşam animasyon showları mevcut. ÇOCUK »YEME/İÇME »AKTİVİTE »ODA »ULAŞIM »Sayfa Başı HAVUZLAR
Çocuk açık havuzu. Tesiste açık çocuk havuzu ve su kaydırağı bulunmaktadır. 2 adet

Mini Club, günlük çocuk animasyonları, çocuk parkı, çocuk sineması, çocuk discosu, hobby club, çocuk olimpiyatları, karnavallar, çocuk showları ve saat 14:30'da Mini Club dondurma saati sunulan hizmetler arasında yer alıyor. ODA »YEME/İÇME »AKTİVİTE »ÇOCUK »ULAŞIM »Sayfa Başı
Tesisteki oda alternatifleri: STANDART ODA; Ana bina ve villalar bölümünde bulunan, yaklaşık 28 m2 ile 32 m2 arasında değişen ölçülerde olan bu tip odalardır, AİLE ODASI; Villalar bölümünde bulunan ve yaklaşık 54 m2 olan Aile villaları, 2 ayrı yatak odasından ve bir oturma odasından oluşmaktadır, CORNER SUIT; Ana bina Deluxe bölümünde bulunan, yaklaşık 45 m2 ile 60 m2 arasında değişen ölçülerde olan odalardır, DE LUXE ODA; Ana bina Deluxe bölümünde bulunan, yaklaşık 28 m2 ile 32 m2 arasında değişen ölçülerde olan odalardır

Emanet Kasası
Saç Kurutma Makinası
TV
Minibar*
Telefon* AYRICA: Halı kaplı zemin, küvet, seramik kaplı zemin. * ile işaretli hizmetler ücretli olabilir. ULAŞIM »YEME/İÇME »AKTİVİTE »ÇOCUK »ODA »Sayfa Başı Click the image to open in full size. BU TESİSE ETSTUR OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM:
İstanbul ve Bursa kalkışlı:Her Cuma, Pazar, Salı

BU TESİSE UÇAK İLE ULAŞIM Click the image to open in full size. Atatürk Havalimanı'ndan her gün. Click the image to open in full size. Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan her gün. Click the image to open in full size. Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan günleri sorunuz.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla