Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2008, 22:49   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Fırat unvanı yitirdi!

Karşılaşmanın 9. raunduna dek Guillermo Jones ile başabaş bir mücadele veren Fırat Arslan, 10. raundda rakibine teknik nakavtla yenildi.

Böylece Jones, yarı ağır siklette yeni WBA Dünya Şampiyonu oldu.

Maçta dudağı yarılan Fırat, bu nedenle karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısına katılamazken, antrenörü Valentin Silaghi ve Jones basın toplantısında hazır bulundu.

Jones, karşılaşmaya çok iyi hazırlandığını belirterek, ''Savaşmayı, kanı seviyorum. Tanrı bana yardımcı oldu'' şeklinde açıklamada bulundu.

Silaghi ise Arslan'ın maça çok iyi hazırlandığını, ancak hızlı ve sert yumruklar karşısında zaman zaman zorlandığını söyledi.

Arslan'ın bugün doğum günü olduğunu da hatırlatan Silaghi, ''Arslan, zorlu mücadelede elinden geleni yaptı. Unvanını korusaydı ikili kutlama yapacaktı, ancak karşılaşmada karşılıklı saygı kazandı. Çok mücadeleli bir karşılaşma oldu. Karşı taraf çok hızlı oynadı. Sporda kazanmak kadar kaybetmek de var. Çok ilginç bir maçtı. Yine de çok iyi bir karşılaşma oldu. Yenilmeyi de kabullenmek gerekir. Elbette insan kazanmak ister. Biraz soluklandıktan sonra Fırat ile en yakın zamanda yeniden bir araya gelerek, önümüzdeki süreçte ne yapacağımıza karar vereceğiz'' dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla