Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2008, 22:56   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Yakup Kılıç'a otomobil hediyesi!

Geçtiğimiz gün Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen bir organizasyonda mehter takımı ile havaalanında karşılanan ve coşkulu bir şekilde şehir merkezine getirilen Milli Boksör Yakup Kılıç'a Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'ndan anlamlı bir hediye daha geldi.

Elazığ Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos'ta Üniversite Evi konser alanında gerçekleşen Hakan Altun konserinde, başarılı boksör Yakup Kılıç'ı sahneye çağıran Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Yakup Kılıç'ı başarısından dolayı bir kez daha kutlayarak kendisine 2009 model sıfır kilometre Seat Leon marka bir araba hediye etti.

Bu sürpriz sonrası bir hayli şaşıran Yakup Kılıç ise Belediye Başkanı Selmanoğlu'na teşekkür ederek şunları söyledi:

"Şu an gerçekten çok mutluyum. Başkanımıza herkes sevgisini 'Muhteşem' kelimesiyle gösteriyor. İnanın bunu artık il dışında bile herkes biliyor ve bana 'Başkanımıza niçin muhteşem diyorsunuz?' diye soruyorlardı. Ben de başkanımızın muhteşem olduğunu bugün bir kez daha anladım" dedi.

Belediye Başkanı Selmanoğlu daha sonra boksa Elazığ Belediyespor Kulübü'nde başlayan milli boksör Yakup Kılıç'a bir çiçek ve arabasının anahtarını takdim etti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla