Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 10:20   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstanbul S.O.S. veriyor




REM, yeryüzü için, insanlık için ve kültürel mirasımız için Turkcell Kuruçeşme Arena’da çalacak.



İKSV-Pozitif işbirliği ve Virgin Radio sponsorluğuyla bu yıl ilki gerçekleştirilen “S.O.S. İstanbul”, gün boyunca NTV’den canlı yayınla izlenebilecek. Banu Güven’in R.E.M. röportajı, sivil toplum örgütlerinin proje tanıtımları ve Mor ve Ötesi, Ayyuka, Spiritualized ile R.E.M.’in ilk üç şarkısı da özel yayında ekrana gelecek.
Öykü Serter’in sunacağı, Yekta Kopan ve Ayça Şen’in konser alanından özel söyleşilerle destek vereceği özel yayında, umursayan, sorgulayan, yapılabilecek bir şeyler olduğunu düşünenler 9 sivil toplum örgütünün projeleriyle ilgili bilgilenme fırsatı bulacaklar.
15.30’da başlayacak canlı yayında Virgin Radio DJ’lerinin performansı, İngiltere’nin alternetif rock dünyasına en büyük armağanlarından biri olan R.E.M. 21.00’de sahnede olacak. R.E.M. konserinin ilk üç şarkısı NTV canlı yayınında ekrana gelecek.
R.E.M, müzik kariyerinde ilk kez İstanbul’da olacak
S.O.S. İstanbul’un konuğu, katıldığı yardım kampanyaları ve politik söylemleriyle de etkili bir aktivist olan efsanevi rock grubu R.E.M. İstanbullu gençler R.E.M.’le birlikte seslerini yükseltecek, “S.O.S. İstanbul!” diyecekler. Yeni albümleri “Accelerate”i hayranlarına armağan eden grup, “Losing My Religion”, “Shiny Happy People”, “The One I Love” gibi şarkıları ile tanınıyor.

Banu Güven’den R.E.M. Özel Röportajı
Banu Güven’in R.E.M. grubundan Michael Stipe ve Mike Mills ile yaptığı özel röportaj özel yayında ekrana gelecek.

Michael Stipe, Peter Buck ve Mike Mills’den oluşan R.E.M. 30 yıla yaklaşan kariyerlerinde milyonların üzerinde albüm satışlarıyla dünyanın birçok yerinde sadık bir dinleyici kitlesine sahip. Türk hayranlarının yıllardır dört gözle beklediği R.E.M. bu yılın başında çıkardığı ve politik şarkı sözleriyle dikkat çeken son albümleri “Accelerate”in Avrupa’daki son konserlerinden birini 4 Ekim Cumartesi günü Turkcell Kuruçeşme Arena’da, S.O.S. İstanbul kapsamında verecek.
Sivil Toplum Örgütleri Projelerini Anlatacak
S.O.S. İstanbul’da, sivil toplum örgütlerinin projelerini ünlü isimler anlatırken, tanıtım filmleri de özel yayında yer alacak. Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) erken çocukluk dönemindeki eğitimin önemini vurgulayan “7 Çok Geç” , Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) kültürel değerlere duyarlılığı artırmayı amaçlayan “Sinan’a Saygı”, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği “Oyun Parkımı İstiyorum” projesini tanıtacak.

Bütün dünyada yaratıcı aktivizmleriyle ses getiren Greenpeace, “İklimi Kurtarmak İçin Enerji Devrimi” projesini özel yayında anlatacak…
2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul. İstanbul 2010 Eğitim Programı kapsamındaki “Müziğin Dokunduğu Yaşamlar” projesini, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) “Bir Çocuk Değişir, Türkiye Değişir”, TEMA’nın “Suyunu Boşa Harcama”, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), tutuklu ve hükümlü çocuklar için eğitim programları içeren “Aynı Gökyüzüne Bakıyoruz” projesini, Uluslararası Af Örgütü, kadına yönelik şiddeti ve kadın hakları ihlallerini sona erdirmeyi amaçlayan “Kadına Yönelik Şiddete Son” adlı kampanyayı canlı yayında tanıtacak.
15.30 Virgin Radio DJ’leri
16.00 Ayyuka
17.15 Spiritualized
19.00 Mor ve Ötesi
21.00 R.E.M. (Sadece 3 şarkısı)

S.O.S. İstanbul’un Biletleri Nerede?
S.O.S. İstanbul’un biletleri 4 Ekim Cumartesi gününe kadar BİLETİX satış noktaları, BİLETİX çağrı merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve İKSV merkezinden (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu) satın alınabilir. 4 Ekim Cumartesi günü biletler Biletix perakende satış noktaları ve saat 12.00’den itibaren Kuruçeşme Arena’daki ana gişeden temin edilebilir. (NTV)
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla