Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 11:14   #1
burki8686
 
burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Leş kargaları!

Göreve geldiği günden beri Ertuğrul Sağlam’ı benim kadar eleştiren biri daha yoktur. Bunu yaparken, sadece futbolun içinde kalmaya özen gösterdik. Bugün gelinen noktada, herkes ortaya çıkıp Sağlam’ın kellesini istiyor. Benim en üzüldüğüm kişi ise Basri Baykoç ağabeyim. Biraz insaf be abi!
Şunun da adını koyalım. Takımın teknik sorumlusu Sağlam’dır. Bu ekibi O kurdu. Bir çok yanlışı, eksiği, gediği vardır. Zaten bunu kabul edip, sürekli ders aldığını, tecrübe kazandığını söylüyor. Her ne kadar hatalarını açıklamaktan geri dursa da, yanlışlardan dönmek için gayret sarf ediyor. Yani iyi niyetli.
Kharkiv maçının ardından, yöneticiler ortaya çıktı. Vay efendim Sağlam ile bu iş yürümezmiş. Ya kardeşim; yeni mi seçildiniz bu göreve. Daha önce ‘kral çıplak’ı oynayan sizler değil miydiniz. Bunun iki açıklaması var.
1. Başkan Demirören’den talimat almışlar.
2. Kendilerini temize çıkarmak için en kolay yolu tercih etmişler.
Bence ikincisi. Zira dün telefonda konuştuğum başkanın açıklamaları bunun kanıtı.
Şunu peşin söyleyelim; Şu an yapılacak hoca değişikliği işe yaramaz. Sağlam, bir çok eksiğine rağmen, ikinci sezonu yaşıyor. Takımı iyi tanıyor. Kadro seçiminde, idmanlarda, forma dağıtımında, sistemde, taktik ve teknik anlayış gibi bir çok konuda hata yapmış olabilir. Ancak yeni gelecek birinin ekibe hakim olabilmesi için en az 10 hafta geçmesi gerekir ki, bu da nereden baksan 20 puanlık kayıp demek. Yapılacak en doğru iş hocanın arkasında durup sezon sonunu, en kötü ihtimalle devreyi beklemek. Zaten Sağlam, bu sezon şampiyon olamazsa koltukta kalamayacağını hep söylüyor.
Bu arada futbolcular çok şanslı! Kötü sonuçlarda ya başkan ve yönetim, ya da hocaya fatura kesiliyor. Ukrayna’da skora isyan eden tek isim yoktu sahada. Ama onlara kimse dokunmuyor. Laf etmiyor.
Aman başkan, çevrenizdeki ya da dışardakilerin gazına gelip hata yapmayın. Sonra bir bakmışsın ellerin, etrafın bomboş kalır. Sen de uçup gidersin! Geriye herşeyi kötü gidişe bağlayan bu leş kargaları kalır.
Sivas olmasın!
Benim endişem Hacettepe maçı. Burada taraftara büyük iş düşüyor. Maçın kaderi ellerinde. Tıpkı Liverpool maçı sonrası İnönü’de oynanan Sivaspor karşılaşması gibi. O maçı seyirci resmen vermişti. Kayıp üç puan takımın şampiyonluğuna da etki etti. Hacettepe maçında bu hata tekrarlanmasın. Beşiktaş seyircisine düşen; destek olup, dosta düşmana kötü gün dostu olduğunu göstermek. Karşılaşma biter, üç puan alınır. Sonra istediğin tepkiyi ortaya koyup, mesajını verirsin.
orhan yıldırım/fanatik..
__________________
Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla