Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 13:00   #2
alikerem
 
alikerem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Besiktasa yapilan haksizliklarin aynisi burada PAOK`ada yapildi. Burada ki butun takimlar sirketlestirilip belirli kisilere satilmis durumda. Son yillarda bizde oldugu gibi paok ta da takimin sahibi, kalitesiz futbolcular alarak ve yanlis kararlar vererek takimi cok kotu bir duruma sokmus, ligte sondan besinci altinciliklara kadar dusurmusdur.

Bunun uzerine PAOK taraftarlari toparlanip orgutlenmis, selanigin meydaninda yaklasik 10.000 kisi toplanip gosteriler yapmis ve Tumba stadina kadar yurumuslerdir.

Bu olaylarin ardindan PAOK takiminin sahibi pes etmis ve takimi taraftarlarin uzlastigi birine satmayi kabul edmis, takimin yeni sahibide takimin baskani olarak PAOKun eski bir futbolcusunu getirmistir.



Yunanistanda bunca baskiya dayanamayip takimin sahibi takimi satmaya mecbur kalabilirken, bizde secimle gelmis sayin Demiroren, BJK takimini kendi yanlislari yuzunden 80 milyon dolar zarara koymayi problem edinmezken, takimi 40 milyon $ da kendine borclandirarak gelecekte takimin avrupada ki gibi satilmasi durumunda simdiden kendine tapulamistir. Bunlar olmaz demeyin, cunku bugune kadar olmaz dedigimiz neler oldu bir dusunun ondan sonra cevap verin.



Bence asagidaki videolari bir izlerseniz cok iyi olur PAOKcularin takimlarina nasil destek verdiklerini ve takim icin nekadar bagli olduklarini gorursunuz.

Bizde bir yerde toparlanalim denildiginde 100 kisi zor toplanirken, koca sene buyuk maclar disinda akatlar da basketbol takimimiz 50 kisiye oynarken burda PC basinda kesip bicmek ona buna ahkam atmak cok kolaydir.

Ilk once asagidaki ler gibi olalim ondan sonra konusalim.












http://www.youtube.com/watch?v=xYTq7UUPQFA]YouTube - PAOK Sillalitirio/Diadilosi 2007, video No 5
YouTube - PAOK-Sillalitirio 2007

YouTube - Broadcast Yourself.

YouTube - Broadcast Yourself.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
alikerem Ofline   Alıntı ile Cevapla