Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 18:03   #1
inspekta
 
inspekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam’ı protesto eden taraftarlar, "Sağlam istifa", "Sağlam batıyoruz"

Beşikta'ın Metalist Kharkiv'e farklı mağlup olarak UEFA Kupası´ndan elenmesinin ardından bugün bir grup Siyah-Beyazlı taraftar, Nevzat Demir Tesisleri'nde Demirören yönetimini ve teknik direktör Sağlam'ı istifaya çağırdı.

Yaklaşık 40 siyah-beyazlı taraftar, bu akşam Ümraniye’deki BJK Nevzat Demir Tesisleri önüne gelerek, başta teknik direktör Ertuğrul Sağlam olmak üzere başkan Yıldırım Demirören, yönetim ve futbolculara tepki gösterdi. Tesislerin önünde toplanan taraftarlar, ellerinde taşıdıkları "Sesimizi duyan var mı?" yazılı pankartı tesisin kapısına astı. Daha sonra Ertuğrul Sağlam’ın Metalist Kharkiv maçının ardından düzenlediği basın toplantısında söylediği "Hayat devam ediyor" cümlesini tezahüratlarla yineleyip, Sağlam’ı protesto eden taraftarlar, "Sağlam istifa", "Sağlam batıyoruz" şeklinde bağırdı. Taraftarlar, ayrıca futbolculara da tepki gösterirken, "Formayı çıkarın çıplak oynayın" deyip, Gökhan Zan için ise "Refakatçi Gökhan" diye tezahürat yaptı. Eski futbolcuları Pascal Nouma’yı unutmayan siyah-beyazlılar, bu futbolcunun lehine tezahüratlar yaparak, eski günleri andı. Siyah-beyazlı taraftarlar, kulüp başkanı Yıldırım Demirören’e de tepki gösterirken, "Yeter Yıldırım Demirören", "Yönetim istifa", "Sinan Engin istifa" tezahüratlarında bulunup, tepkilerini dile getirdiler. Takım, sabah antrenman yaptığı için tesislerde teknik heyet ve futbolcular bulunmazken, taraftarlar tepkilerini dile getirdikten sonra tesislerden ayrıldı.





ERTUGRUL SAGLAM´I COK ARAYACAKSINIZ .KUSURA BAKMAYIN AMA ARTIK SABRIM TASTI. ISTERSENIZ BU FORUMDAN BANLAYIN UMRUMDA BILE DEYIL. ZATEN BU HAREKETLERLE SOGUTDUNUZ BESIKTASIMDAN. YUKARIDAKI OLAYLARI YARATAN "INSANLARLAN" AYNI TAKIMI TUTMAKTAN UTANIYORUM. "SEBA GITSIN AHMET DURSUN" DIYEN "INSANLARLAN" AYNI TAKIMI TUTMAKTAN UTANIYORUM....DEMIRÖREN GIBI BIR INSANIN 5 SENEDIR BASKANLIK YAPABILDIGI TAKIMI TUTMAKTAN UTANIYORUM. 8:0 VEYA 4:1 YENILEN TAKIMDAN DEGIL BUNLARDAN UTANIYORUM.....


dün aksam ilk devre bittiginde öyle bir görüntü olustuki inanin nerdeyse sinirden mi üzüntüden mi utancdan mi bilmem ama nerdeyse aglayacaktim:

durum 1:1. ilk yari sona ermis ve ertugrul saglam soyunma odasina ilerliyor. resimin ön bölümünde cok üzüntülü bir sekilde yürüyen ertugrul hoca resmin arka bölümünde ise bir grup besiktas "taraftari" kin dolu yüzlerle hoca´ya dogru birseyler bagiriyorlar. zaten morali sifir hocamiza kim bilir neler diyorlar o an. bilmem gören varmi ama beni cok üzdü bu görüntüler.
__________________

Konu Meric tarafından (07-10-2008 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir..
inspekta Ofline   Alıntı ile Cevapla