Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2008, 04:25   #1
1903ForzaBJK
BABA HAKKI
 
1903ForzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ve söz Sinan Engin'de...

stifa ettiğini ve başkan Yıldırım Demirören tarafından istifasının kabul edilmediğini ifade eden Sinan Engin şöyle konuştu:

Tesislere gelişinde Sağlam’ı menacer Sinan Engin karşıladı. Engin, “Ben başkana istifamı sundum. Ancak kabul etmedi. Sana karışmam” dedi. Sağlam da, “Ben de ettim. Bunu başkana daha önce bildirdim. Ancak bana ‘kal’ dedi. Fakat Lucescu ile görüştüğünü biliyorum. Yöneticiler de gitmemi istedi. Tribünden de tepki geldi. Bu saatten sonra kalmam” karşılığını verdi.


Engin, Ben bu saatten sonra istifa düşüncemi rafa kaldırıyorum. Tek düşüncem Beşiktaş'ı içinde bulunduğu bu kaos ortamından çıkarmak. Ben Yıldırım Demirören yönetimi ile geldim ve bugünden sonra sadece onlarla beraber giderim. Ayrıca şunu da belirteyim Beşiktaş'ın yeni hocası yabancı olacaktır. Dün ve bugün medyada çıkan haberlerde Mustafa Denizli'nin adı Beşiktaş ile anılıyor. Ama ben bu takımın menajeri olarak şu ana kadar bir girişimimizin olmadığını söyleyebilirm. Yeni gelecek teknik adamımıza kısa sürede hem ülkemizi, hem de Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumu en iyi şekilde anlatacağıma eminim."
Engin ayrıca Beşiktaş'ın sıkıntılı bir dönemden geçtiğini de vurgularken, "Kimse Beşiktaş'ı düşünmüyor. Herkes olayları kendine göre yorumluyor. Ama ortada Beşiktaş var ve bu durumdan en çok zarar gören kulübümüz oluyor. Son oynadığımız Hacettepe maçında beni istifaya davet eden taraftarlarımıza da söylemek istiyorum. Ben istifa edince her şey düzelecek miydi? Bundan sonra herkes Beşiktaş'ın menfaatleri için ne dediğini ve nasıl hareket ettiğine dikkat etmelidir" şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.








Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin,
Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin,
Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

1903ForzaBJK Ofline   Alıntı ile Cevapla