Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2008, 21:59   #1
kumandaci
 
kumandaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli Seçimi neden doğru tercihtir.

Eğer gerçekten Denizli ,ile anlaşılmışsa ; belkide bu yönetimin en doğru seçimi olacaktır.
nedenlerine gelince;
1-başlamış bir ligde; bir türk teknik direktör en kısa zamanda uyum sağlayacaktır.
2-Yabancı teknik direktörler içinde en kariyerlisi gelse bile Oyuncularını ve rakip takımları tanıma açısından zayıf kalacağından bu sene kayıp olması en kuvvetli ihtimaldir.

3-Türk hocalardan benim öncelikli tercihim Rasim Kara ,sonra Samet Aybaba,Mustafa Denizli ve en son olarakta Yılmaz Vural olabilirdi.

Rasim,Samet ve Yılmaz hocalar takım çalıştırdıklarından ,boşta kalan Denizli ile anlaşma yapmaları uygun olur.

4-Denizliye gelince ;o feneride Gs yide çalıştrıp şampiyon yaparken bile beşiktaşlı olduğunu basında açıkca söylemeyi cesaret eden ender dürüst adamlardan birisidir.O nedenle onun beşiktaşlılığından şüphe duyulmamalıdır.

5-Denizili büyük bir hayalin peşindedir.İlk ve belkide kırılması hemen hemen imkansız olacak olan, 3 büyükleri şampiyon yapan tek Türk hocası olarak tarihte yer almak istemektedir.
6- beşinci maddede yazılan hayalini gerçekleştirmek için bilgi ,birikim ve kariyerini yoğun şekilde takımımıza aktaracağından bu sene şampiyon olmamız çok kolay olacaktır.

Onun için Denizlinin kariyeri,başarıları,futbol bilgisi,oyuncularının çiğerini okuması nedeni ile en iyi seçimdir.Endişe duymayın bu konuda.

not:sinan enginin kovulması durumunda bu takım yüzde yüz şampiyon olur.
kumandaci Ofline   Alıntı ile Cevapla