Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 10:08   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören'den Sağlam'a yanıt!

Görevi bırakırken yönetimi hedef alan sert açıklamalar yapan Ertuğrul Sağlam'a, Başkan Yıldırım Demirören'den yanıt geldi.

“Liverpool’dan 8 yedik, ağlayarak yanımıza geldi. Arkasında durdum. Sivas’a yenildik, arkasındaydım. Ligde derbi kazanamadık, destek verdim” diyen Demirören, Fanatik'te yer alan habere göre, sözlerine şöyle devam etti: Görevde kalması için elimden geleni yaptım. Bize kalacağını söyledi, sabah basın toplantısı düzenleyip istifa etti. Onun yüzünden tonla hakret işittim. Kamuoyuna şirin görünmek için, Sağlam gibi hatip olmak mı gerekiyor...
‘Suçlaması hoş değil’

“Sağlam bombayı Yıldırım Demirören’in değil, Beşiktaş’ın kucağına bırakmıştır. ‘Al’ dediği oyuncuları aldık, göndermek istediklerine yol verdik. Sağlam’a hep, ‘Görevinin başındasın’ dedim. Basın toplantısı öncesinde yönetim toplantısına geldiğinde bile, herkesin içinde destek verip, işini yapmasını istedim. O istifayı tercih etti. İstifa tek taraflı alınan bir karardır. Elbette kendine göre haklı bir sebebi varsa bırakabilir. Ancak bunu yaparken, insanları suçlamasını hiç hoş karşılamadım. Bizim açık ve şeffaf bir yönetim tarzımız var. Eleştirilere açığız ve birşeyler çıkarmaya bakıyoruz.”
‘İki puan gerideyiz’
“Bu sene kesinlikle şampiyonluğa ulaşacağız. Adım gibi eminim. Takımımızda güç, fazlasıyla mevcut. Yönetim olarak icraatlarımızı beğenmeyenler olabilir. Hazırlıklarını şimdiden yapsınlar. 2010’un ocak ayında, yani 15-16 ay sonra seçim kongresi var. Çıkarlar, projelerini, yapacaklarını, hedeflerini ortaya koyarlar. Kararı genel kurul verir. Şu anda liderin 2 puan gerisindeyiz. Bizden kaynaklanmayan ve tamamen şahsi karar sonrası yapılması mecburi hale gelen kan değişikliğinin takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum.”
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla