Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 10:09   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli Borsaya Bildirildi!

Beşiktaş, bir süredir temas halinde olduğu Mustafa Denizli ile prensipte anlaştı ve görüşmeleri İMKB'ye bildirdi.

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli ile yapılan görüşmelerde prensipte anlaşılmasının ardından hoca arayışlarını durdurdu. Siyah-beyazlı ekip Denizli ile resmi görüşmeler başladığını İMKB'ye bildirdi. Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, resmi açıklamanın 24 saat içinde yapılacağını açıkladı. Kısa süre içerisinde Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından teknik direktörsüz kalan Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. İlk görüşmelere göre Denizli 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Tüm medya dikkatini Beşiktaş'ın yeni teknik direktörüne çevirirken, geçen hafta Mircea Lucescu ile görüşülmüş ve Lucescu'nun transferinin kısa vadede ihtimal dahilinde olmadığı anlaşıldıktan sonra rota Mustafa Denizli'ye çevirilmişti.

Sıkıntılı günler yaşayan Beşiktaş'ta, Ertuğrul Sağlam'dan sonra takımın başına gelecek ismin camiayı ve taraftarı rahatlatacak, takımı şampiyonluğa taşıyacak karakterde olması üzerinde titizlikle duruluyor. Mustafa Denizli'nin en uygun aday olacağı yönüğnde fikir birliği sağlanırken, yapılan görüşmelerin ardından Yönetim, Mustafa Denizli'yi gelmesi konusunda ikna etmeyi başardı.


Mustafa Denizli ile birlikte Sergen Yalçın ve kondisyoner Stefanov da teknik kadroda yer alacaklar. Sergen Yalçın'ın beklenenin aksine yardımcı antrenör olmayacağı öğrenildi. Denizli ile yapılacak sözleşmenin 1,5 yıllık olması bekleniyor.

Milli Takımlar eski teknik direktörü Mustafa Denizli daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'yi çalıştırmış, iki takımı da lig şampiyonu yapmıştı.
-TARİHE GEÇMEK İSTİYOR-
Bilindiği gibi Denizli, yıldızı büyük başarılar kazandığı Galatasaray'da parlamasına ve ardından Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk Türk teknik adam olmasına rağmen eskiden koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklamıştı.

Türkiye'yi yakından tanıyan bir teknik adamla anlaşmayı kararlaştıran ve ilk önce Lucescu ile de görüşen siyah beyazlı yönetim Rumen hocadan beklediği yanıtı alamayınca Mustafa Denizli ile görüşmelere başladı ve prensipte anlaştı.

Galatasaray'da tarih yazan ve kısa süre ardından da Fenerbahçe'yi de şampiyon yaparak bunu başaran ilk Türk olan Mustafa Denizli Beşiktaş'ı da şampiyon yapması durumunda böyle bir başarıya ulaşan ilk çalıştırıcı olarak tarihe geçecek.

-KULÜP BAŞKANI DEMİRÖREN, MUSTAFA DENİZLİ İLE GÖRÜŞTÜ-
Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, daha önce prensip anlaşmasına vardıkları deneyimli teknik adamla gece yarısı bir görüşme yaptı.
Demirören'in evinde gerçekleşen ve siyah-beyazlı bazı yöneticilerin de katıldığı görüşme sonrasında Denizli, ''Benim açıklama yapmam doğru olmaz. Henüz bir şey söylemek için erken. Bugün gündüz saatlerinde her şey daha netleşecek. Gerekli açıklamayı Beşiktaş Kulübü yapacaktır'' demekle yetindi. Beşiktaş yönetiminden ise henüz bir açıklama yapılmadı.
-SİYAH-BEYAZLILAR, MUSTAFA DENİZLİ İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLANDIĞINI BORSA'YA BİLDİRDİ-
Beşiktaş, Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli'nin getirilmesi için görüşmelere başlandığını Borsa'ya bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, ''Futbol A takımımızın teknik direktörlük görevi için Mustafa Denizli ile görüşmelere başlanmıştır'' denildi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla