Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 10:17   #1
eagle_kesh
 
eagle_kesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Mustafa Denizli Şampiyon Yap Bizi

Galatasaray´ı 13 sezon sonra şampiyonluğa taşıyan teknik kadroda ‘O´ vardı. Fenerbahçe´yi 4 sezon sonra ‘O´ şampiyon yaptı. Beşiktaş 5 sezondur şampiyon olamıyor ve ‘O´ şimdi Beşiktaş´ın başında...

Büyük kaptan geri döndü
Beşiktaş'ta ‘Mustafa Denizli dönemi’ resmen başladı. Ertuğrul Sağlam’ın istifası sonrasında anlaşma sağlanan tecrübeli teknik adam, yönetimin 2010’a kadar teklifte bulunmasına karşın, sezon sonuna kadar mukavele imzaladı. Törende Başkan Yıldırım Demirören ve kurmayları tam kadro hazır bulundu. Teknik heyette Tayfur Havutçu yardımcı antrenör, Zafer Öger kaleci antrenörü, Stefano Moreno da kondisyoner olarak görev yapacak. Denizli yıllık 1.5 milyon Euro alacak. Önceki gece saat 03.00’e kadar Demirören ile görüşüp el sıkışan Denizli, dün sabah saat 10.00’da Ümraniye’ye geldi.
Okula başlayan çocuk gibi’
Yönetici Ertunç Soğancıoğlu ile birlikte tesisleri incelerken odaları tek tek gezen tecrübeli hoca, 17.00’deki sözleşme töreninden sonra Siyah-Beyazlılar’a umut dolu mesajlar yolladı: “Okula başlayan bir çocuk kadar heyecanlıyım. Benden neler beklendiğini biliyorum. Yönetimle, teknik ekipteki arkadaşlarımla, bizi bu yolda sahada temsil edecek futbolcularımızla neler yapacağımızı yarından itibaren yeni bir yol haritasıyla ortaya koyacağız. Düşündüklerimizi yapacağız. Yapmak için buradayız. Bu yolda hepimize Tanrı’nın yardımcı olmasını diliyorum.”
Şampiyonluk için yeterli’
“Sayın Başkan’ın geçen yıl söyledikleri, bizim hemen akabinde konuştuğumuz konular. Bunlar doğaldır. Kelimeler farklı seçildi, önemli değil. Önemli olan birbirimizi tanımamızdı. Kadromuz şampiyonluk için yeterli. Yine de devre arası 1-2 takviye düşünebiliriz...” Demirören’in hedefinde ise yine Ertuğrul Sağlam vardı: “Beşiktaş Başkanı istediği zaman, istediği yerde, istediği hocayla görüşür. Bu makam, 26 kişiye değil, 20 milyon Beşiktaşlı’ya hedef ve mutluluk vermek zorundadır. Bizi şampiyon yapacağına inandığımız için Sayın Mustafa Denizli’yle anlaştık.”
Click the image to open in full size.

Denizli giremez dedim çünkü...’

Yaklaşık 11 ay önce Lig TV’ye çıkan ve “Ben bulunduğum sürece Mustafa Denizli bu kulübün kapısından içeri giremez” diyen Başkan Yıldırım Demirören, dün bu sözlerine açıklık getirdi. Demirören, “O dönemde bu ifadeyi kullandım çünkü, o dönem için öyle gerekiyordu. Zaten o konuşmayı yaptıktan sonra Mustafa Hoca ile bir konuşma yaptım. Şimdi ise kendisiyle çalışıyoruz ve ona inanıyoruz” dedi.
İmzayı attı tarihe geçti
Daha önce A Milli Futbol Takımımız’ın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de başında bulunan Mustafa Denizli, üç büyük takımı çalıştıran ilk teknik direktör olarak tarihe geçti. 59 yaşındaki deneyimli teknik adam, daha önce görev yaptığı Fenerbahçe’de ve Galatasaray’da şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Denizli, Euro 2000’de de Ay-Yıldızlı ekibimizle çeyrek final oynamıştı.
__________________
]Click the image to open in full size.
eagle_kesh Ofline   Alıntı ile Cevapla