Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2008, 22:11   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hamit'in idolü Papa

Bayern'li miili futbolcu Hamit'in idolü Papa olmak.



Click the image to open in full size.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih’te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Alman basınına yaptığı açıklamada, Katolik dünyasının lideri Papa 16. Benedict’in yerinde olmak ve dünyaya onun gözüyle bakmak istediğini söyledi.
Almanya’da yayın yapan Kicker Dergisi’nin Bayern Münih’li oyuncular üzerinde yaptığı “Kendi kimliğiniz dışında kim olmak istersiniz?” sorulu ankete milli futbolcu Hamit Altıntop’un cevabı damgasını vurdu. Bayern Münih’li yıldızlar bu soruya sanat ve spor dünyasından isimleri söylerken, milli yıldızımız Hamit Altıntop ilginç bir şekilde Katoliklerin ruhani lideri Papa 16. Benedict diye cevap verdi. Dergi, konuyla ilgili haberinde, Hamit Altıntop’un Müslüman olduğuna dikkat çekerken, yıldız futbolcunun dünyayı bir de Papa’nın gözüyle görmek istediğini yazdı. Bayern Münihli diğer oyuncularından Fransız yıldız Franck Ribery ünlü oyuncu Al Pacino’nun yerinde olmak istediğini söylerken, Tim Borowski AUDı’nin CEO’su Rupert Stadler; Mark van Bommel, Miroslav Klose ve Toni Kroos, İsviçreli dünyaca ünlü tenisçi Roger Federer; Christian Lell ise Rahibe Teresa cevaplarını verdiler.

__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla