Konu: Aranıyor...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 22:46   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aranıyor...

Click the image to open in full size.


11 Milyon'luk ikramiye ona çıktı ama o ortada yok. Süper Loto büyük ikramiyesinin Kemer'de oynanan kupona çıktığının açıklanmasının ardından, sabah erken saatlerden itibaren banka yetkilileri, kuponun oynandığı büfede beklemeye başladılar.

Süper Loto çekilişinde büyük ikramiyenin Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir bayiden yatırılan kupona çıktığının belli olmasının ardından, Kemerliler, talihliyi aramaya başladı. Dün gece çekilen ve 11 Milyon 297 bin 123 YTL'lik büyük ikramiyenin Kemer'de oynanan kupona çıktığının açıklanmasının ardından talihli aranmaya başlandı. İlçedeki bankaların yetkilileri, sabah saatlerinde kuponun yatırıldığı sanayi büfesine geldiler.

Halk Bankası Kemer Temsilcisi Mustafa Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikramiye tanıdık birilerine çıkmışsa meblağı kendi bankasına götürmek için geldiğini söyledi. İkramiyenin çok iyi bir rakam olduğunu ve 32 günlük faizinin yaklaşık 163 bin YTL olduğunu belirten Bostancı, ''Amacımız bu sıcak parayı Kemer'de tutmak. Bu paranın Kemer'e faydası olsun istiyoruz'' dedi.

Sanayi Büfe işletmecisi Hasan Taşkıran da, Milli Piyango Genel Müdürlüğünden arayarak büyük ikramiyenin büfesindeki makineden oynandığını bildirdiklerini söyledi. Çıkan kişiye ikramiyenin hayırlı olması dileğinde bulunan Taşkıran, ''Dün çok kalabalıktı, kime çıktığını bilmiyorum. Çok iyi bir para. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır'' diye konuştu.

AA
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla