Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2008, 09:10   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hücum futbol devri başladı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gençlerbirliği maçı taktiğini belirledi: Sahanın her yerinde baskı yapacağız, rakip sahada futbol oynayacağız

Click the image to open in full size.

Büyük bir değişim

Gençlerbirliği karşılaşması için 3 gün önceden kampa giren Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, oyuncularıyla bir toplantı düzenledi. Rakibe sahanın her yerinde baskı yapılmasını isteyen deneyimli çalıştırıcı, "Hücum futbolu oynayacağız. Savunmamız temkinli olacak, oyun her zaman rakip sahada oynanacak. Büyük bir değişimi, birlikte gerçekleştireceğiz. Bu takım her maçı kazanabilecek güçte, sizlere güveniyorum" diye konuştu.

'Lig bir adım önde'

Her maçın başında rakip kaleye yüklenmek zorunda olduklarını kaydeden Denizli, "Bu taktikle hem kendimiz zevk alıp hedeflerimize ulaşır, hem de taraftarlarımızı mutlu ederiz. Başarının sırrı, inanmaktan geçiyor" ifadesini kullandı. Basın mensuplarına Türkiye Kupası'ndaki zorlu kurayı değerlendiren Denizli, "Kupaya önem veriyoruz ancak lig her zaman bir adım önde. Taraftarımıza iki kupayı birden hediye etmek isteriz" dedi.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla