Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2008, 19:37   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea, Ocak’ta çifte transfer yapacak

helsea, son haftalarda sakatlıklar yüzünden 10 oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkıyor. Petr Cech, Ashley Cola ve Joe Cole gibi oyuncuların iyileşmesine az bir zaman kalsa da Ricardo Carvalho, Michael Ballack, Michael Essien ve Didier Drogba hala sakat. Maviler, yarın gece Roma ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi ve bu hafta Liverpool ile oynayacakları Premier Lig maçlarına hazırlanırken takımdaki eksikler de can sıkıyor. Bu durumdan bir an önce kurtulmak isteyen Chelsea Teknik Direktörü, Ocak ayında takıma takviye yapacaklarını söyledi.
Daha önce boşta olan Mineiro ile el sıkışan Luiz Felipe Scolari’nin şimdi de Stephen Appiah ve Ronaldo’yu takıma getirmeyi planladığı iddia ediliyor. Piyasalardaki mali krize rağmen Roman Abramovich’in yeni transferler için kaynak yaratacağı da alınan haberler arasında.
Scolari her ne kadar transferleri isim isim belirtmese de “Belki Ocak ayında iki transfer yapabiliriz. Her hafta sakatlık sorunu yaşarsak bir ya da iki yeni oyuncuya daha ihtiyacımız olabilir” dedi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla