Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2008, 15:58   #1
Constantin
ยŦยк
 
Constantin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beckham Milan'da!

Serie A devi, İngiliz yıldız Beckham'ı renklerine kattı. Beckham MLS'in ardından İtalya'da ter dökecek.

Serie A'nın Milano temsilcisi LA Galaxy forması giyen Beckham'ı kiralık olarak takıma kazandırdı.

Milan İngiliz yıldızı Serie A'nın ikinci devresinde kiralık oynatabilmek için LA Galaxy ile görüşmlere başlamış ve LA Galaxy ile olmulu sonuçlanan görüşmelerin ardından Amerika'da sezon tamamlandıktan boş durmak istemeyen Beckham ile masaya oturmuştu. Galliani ile Beckham arasındaki görüşmeler olumlu sonuç verdi ve Milano devi yıldız isimle anlaştı. MLS'de sezon bu hafta sonu oynanacak maçlarla birlikte tamamlanıyor.

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Beckham'ın MLS sona erdikten sonra Milan'da yapacağı antrenman anlaşmasını bir ileri safhaya taşımaya karar verdikten sonra yıldız ismi San Siro'ya getirmek için önce LA Galaxy ile ardından da Beckham ile görüşmelere başlayarak anlaşma sağladı. Beckham 6 aylığına Milan'ın futbolcusu olacak.

Futbol sadece teknik ve taktik değil

Galliani daha önce yaptığı açıklamada, "Futbol artık sadece taktik ve teknik değil... Kısa süre içerisinde Ronaldinho, Kaka, Beckham ile çok daha vurucu bir Milan oluşacak... Futbol teknik ve taktikle olduğu kadar dolu stadyumlar ve sponsorlarla da çok önemli" demişti.

Adriano Galliani, UEFA Kupası maçına gitmek için bulunduğu Malpensa Havalimanı'nda yaptığı son açıklamada, yıldız futbolcu ile anlaştıklarını, Beckham'ın Ocak ayından, MLS'in yeni sezonu başlayana kadar Milan'da oynayacağını söyledi.

Kulübün teknik direktörü Carlo Ancelotti de ''Bundan büyük memnuniyet duydum. Beckham ciddi ve oldukça profesyonel bir sporcu. Takıma UEFA Kupası'nda da büyük katkı sağlar'' dedi.

Beckham bizi seçti

Bu hafta sonu sona recek olan MLS'in ardından Milano'ya gelerek Milan ile antrenmanlara çıkmaya başlayacak olan 33 yaşındaki yıldız futbolcu bir yandan da İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello'nun planları arasında kalabilmek için fom kaybetmemeye çalışıyor.

Galliani ve Ancelotti, "Beckham bizi seçtiği için mutluyuz" derken, Real Madrid ve Manchester United'ın eski futbolcusunun Milan'ın kadrosunda da çok başarılı işler yapacağına inandıklarını belirttileri.

İki maç sonra rekor kıracak

Beckham İngiltere Milli Takımı'yla iki maça daha çıkarsa İngiltere'nin milli formayı en çok giymiş olan saha oyuncusu olacak. Şu anda bu rekor İngiltere formasını 108 kez giymiş olan Bobby Moore'da bulunuyor. Bu isimlerin önünde ise 125 kez milli olmuş olan kaleci Peter Shilton var.

Daha önce kapalı sezonda Beckham'ı bırakmayacağını açıklayan LA Galaxy ile bu sorunu aşan Milan'da İngiliz yıldızı, Brezilyalı Ronaldinho, Kaka ve Alexandre Pato ile İtalyan yıldızlar Andrea Pirlo ve Gennaro Gattuso'nun yer aldığı bir kadroya katılacak ve Milan da oldukça kuvvetli bir ekip oluşturmuş olacak.
Beckham Milan'a katıldığı gün hem Serie A hem de UEFA Kupası maçlarında kadroda yer alabilecek.
Constantin Ofline   Alıntı ile Cevapla