Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2008, 06:46   #1
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gecenin Sonuçları

Click the image to open in full size.

Bremen zor kurtardı: 2-2

Şampiyonlar Ligi (B) Grubu üçüncü maçında Panathinaikos kendi sahasında, Werder Bremen ile 2-2 berabere kaldı. Spiro Louis Stadı'nda ilk yarısı 1-1 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada konuk ekip Werder Bremen 29. dakikada Mertesacker ile 1-0 öne geçti. Panathinaikos bu gole 35. dakikada Mantzios ile cevap verdi. 2. yarıya etkili başlayan ev sahibi takımda ilk golün sahibi Mantzios takımını öne geçiren golü kaydetti. 84. dakikada Werder Bremen'den Almeida maçın skorunu belirleyen golü attı.
Gruptaki ilk iki maçından puan çıkaramayan Panathinaikos, bu skorla 1 puanla tanışırken, konuk ekip Werder Bremen gruptaki puanını 3'e çıkardı.
Şampiyonar Ligi'nde bir sonraki maçta Werder Bremen sahasında, Panathinaikos'u konuk edecek.


Anorthosis'e Adriano yetti!

Şampiyonlar Ligi (B) Grubu üçüncü maçında iki yenilgisiz ekibi karşı karşıya getiren maçta İnter kendi sahasında, Anorthosis'i 1-0 mağlup etti. Giuseppe Meazza Stad'ında ilk yarısı da ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona eren mücadelede İnter'e galibiyeti getiren golü 43. dakikada Adriano kaydetti.
Gruptaki ilk iki maçından 4 puan çıkartan İnter, aldığı bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltip liderlik koltuğuna otururken, konuk ekip Anorthosis ilk yenilgisini almış oldu.
Şampiyonar Ligi'nde bir sonraki maçta Anorthosis kendi sahasında İnter'i ağırlayacak.


Click the image to open in full size.


Dev kapışmada galip yok!

Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde Atletico Madrid ile Liverpool sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Vicente Calderon Stadı'ndaki müthiş mücadelede ilk yarıyı Liverpool 1-0 önde kapattı ancak maçın bitimine 7 dakika kala Madrid ekibi beraberlik golünü buldu. Liverpool'un golü kaptan Gerrard'ın asistinde 14. dakikada Robbie Keane'den gelirken, Atletico'nun bu gole yanıtı 83. dakikada Simao'dan geldi.
Bu sonucun ardından Atletico Madrid 7 puan ve averajla liderliğini sürdürürken, Liverpool aynı puanla ikinci sırada yer aldı.

Click the image to open in full size.



Cluj kendini vurdu: 1-0

Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde Fransız ekibi Bordeaux sahasında, Devler Ligi'nin sürpriz ekibi Cluj'u 1-0 malup etti. İlk yarısı 0-0 sona eren Fransa'daki mücadelede daha baskılı taraf olan Bordeaux'a üç puanı getiren gol 55. dakikada Cluj'lu Cadu'nun ters vuruşuyla geldi. Hayli sert geçen maçta Cluj'da Trica 90+2. dakikada kırmızı kart gördü ve maçı tamamlayamadı.
Bu galibiyet ile Bordeaux 3 puanı hanesine yazdırırken, Chelsea ve Roma'ya boyun eğmeyen Cluj da ilk yenilgisi ile tanışıp 3 puanda kaldı.

Click the image to open in full size.




Terry işi bitirdi: 1-0

Devler Ligi'nde A Grubu mücadelesinde kıran kırana geçen maçta Chelsea'i, İtalyan temsilcisi Roma'yı 1-0 mağlup etti. Stamford Bridge'de ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada Chelsea'ye galibiyeti getiren gol 77. dakikada başarılı savunma oyuncusu John Terry'den geldi.
Chelsea bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltip liderliğini sürdürürken, Roma 3 puanda kaldı.

Click the image to open in full size.

İSVİÇRE GEZİSİ: 0-5

Barcelona ezdi geçti! Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (C) Grubu'nda oynanan üçüncü hafta karşılaşmasında Basel deplasmanına konuk olan Barcelona, karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.
İlk yarısı 3-0 sona eren mücadelede Katalan devi adına golleri 4. dakikada Lionel Messi, 15. dakikada Busquets, 21. ve 47. dakikalarda Bojan Krkic ve 48'de orta sahanın dinamosu Xavi kaydetti.
Bu sonucun ardından Barcelona grupta üç maçını da kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Basel ise puansız ve son sırada kaldı.


Click the image to open in full size.


Koevermans uçurdu: 2-0

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (D) Grubu'nda oynanan üçüncü hafta mücadelesinde grubun iki puansız takımı PSV Eindhoven ile Marsilya, Hollanda'da karşı karşıya geldi ve maçta gülen taraf 2-0'lık skorla ev sahibi PSV Eindhoven oldu.
İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelede kırmızı beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller karşılaşmanın 72. ve 86. dakikalarında Danny Koevermans'tan geldi.
Maçta oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan ve attığından fazlasını kaçıran PSV Eindhoven, bu galibiyetle grupta ilk puanlarını alırken, Marsilya 0 puanda kaldı.


Click the image to open in full size.

Ukrayna Sporting'e güzel!

Devler Ligi'nde (C) Grubu'nda oynanan üçüncü hafta mücadelesinde Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donesk, sahasında Portekiz'in güçlü ekibi Sporting Lizbon'u ağırladı ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf konuk ekip Sporting Lizbon oldu.
İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelede Sporting Lizbon'a galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 76. dakikasında golcü Liedson'dan geldi.
Bu sonucun ardından Shakhtar Donesk grupta 3 puanda kalırken Sporting Lizbon 6 puana yükseldi.


Click the image to open in full size.
__________________
B
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla