Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2008, 11:40   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hedef Şampiyonluk

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün düzenlediği basın toplan tısında soruları yanıtladı, Kartal´ın son durumu hakkında bilgi verdi:"Çalışıyoruz... Takım olarak ne için çalıştığımızı biliyoruz. Bu emekler her geçen gün, futbolcuların, benim ve takımın lehine olacaktır."

‘Sürecin başındayız’
Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk karşılaşma olan Gençlerbirliği sınavından galibiyetle ayrılan teknik direktör Mustafa Denizli, dün bir basın toplantısı düzenledi. Takımı hakkındaki soruları yanıtlayan, Sivasspor maçına yönelik açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, ilginç ifadeler kullandı. İşte Mustafa Denizli’nin gözünden Beşiktaş ve Süper Lig... “İlerleme sürecinin başındayız. Çalışıyoruz, ne için çalıştığımızı biliyoruz. İlk hafta itibariyle, iyi başladığımızı söyleyebilirim.”

‘Önemli olan artılar’
“Gençlerbirliği maçı 90 dakika olarak belki tatmin etmedi, ama neticede yeni bir buluşmanın, yeni bir heyecanın düşünüldüğü şeylerin bir kısmının gerçekleşmesi ile bitti. O açıdan mutlu olduk. Hem iç sahada, hem de dış sahada futbol oynamak istiyoruz. Futbolcularım bu mantaliteden hareketle, futbolun gereklerini sahaya yansıtmaya çalışıyorlar. Başarısız da olabilirler, ama önemli olan, artılarımızı her geçen gün çoğaltmak. Bir takımın atak yemesi, birebir sistemiyle ilgili sorunu değildir.”

‘Riskli oynuyoruz ama’
“Tello'nun Gençlerbirliği maçındaki pozisyonu normal. Oyun düşüncemiz içinde kendisiyle ilgili düşüncelerimizin sahadaki uygulamasıydı. Futbolcularım değerli oyuncular, ancak değerli oyuncuların bir arada olması, iyi bir takım çıkarmaz. Biz ekip olmaya çalışıyoruz. Riskli oyun türünü sahada uygulamaya çalışırken, hata payını da düşünerek oynuyoruz. Artıları kadar, getireceği eksileri de düşünüyoruz. Futbol, keyifle izlenen bir oyundur. Bu düşünceyle yola çıkarsanız, kazanma şansınız çok daha yüksektir.”

‘Liderlik farklıdır’
“Yenilgiler bizi hedefimizden alıkoymaz. Nerede kaybedersek kaybedelim, ister İnönü’de, ister dışarıda, bu bizi hedefimizden uzaklaştırmayacak. Beşiktaş’ın hedefi bellidir. Ben buraya ‘Beşiktaş İnönü’de veya dışarıda kaybeder mi’ düşüncesiyle gelmedim. Çocuklarla önemli toplantılar yaptık. Sivasspor çok etkili takım. Ne istediğimizi biliyoruz. Liderlik farklı, şampiyonluk farklıdır. Cuma günü için heyecanlıyım. İnönü’nün atmosferini iyi biliyorum.”
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla