Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2008, 23:02   #1
astute
A S T U T E
 
astute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Dizüstü Bilgisayarlara Doping

Click the image to open in full size.
Intel’in piyasaya sürdüğü yeni işlemci teknolojisi Centrino 2, teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırdı. Intel® Centrino 2 işlemciler dizüstülerde sınırları zorluyor.
Intel'in Centrino platformunda geliştirdiği beşinci nesil olan Centrino 2, sahip olduğu gelişmiş teknolojilerle mobil hayatın tüm avantajlarını bir arada barındırıyor. HD video seyrinden fotoğraf düzenlemeye, 3D oyunlardan internette sörfe kadar tüm uygulamalarda, ortaya koyduğu yüksek performansla öne çıkıyor.
Click the image to open in full size.
Mobil Özgürlük
Intel Centrino 2; kablosuz bağlantıda 5 kata varan hız artışı ve 2 kata varan daha geniş kapsama alanıyla üstün performanslı bir internet bağlantısı sunuyor. Gelişmiş enerji tasarrufu teknolojileriyle pil ömrünü uzatarak kullanıcılarına hareket özgürlüğü sağlıyor.
Click the image to open in full size.
Dikkat Çeken Performans
Fotoğraf düzenleme, HD video ve ses şifreleme gibi oldukça fazla güç isteyen görevlerin işlemci ihtiyacını %50'ye varan performans artışıyla karşılayan Intel Centrino 2, HD kalitesinde kusursuz görüntüler ve canlı renklerle yeni nesil bilgisayar oyunlarının 3D dünyasını tüm gerçekliğiyle gözler önüne seriyor.


Click the image to open in full size.
__________________
Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz
astute Ofline   Alıntı ile Cevapla