Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2008, 14:19   #1
TrBjk
 
TrBjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
DTP ve PKK'ya Gaziantep'te şok

Olaylarla ilgili DTP İl Başkanı'nın da aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te öğle saatlerinde yaşanan gerginlik akşam saatlerinde de devam ederken, Güzelvadi Mahallesi'nde bir araya gelen terör örgütü PKK yandaşları, bölgedeki bir ilköğretim okulunun camlarını kırdı.

Ara sokaklarda ateş yakarak barikat kuran göstericilere Çevik Kuvvet ekipleri müdahale ederken, vatandaşlar da terör örgütü yandaşlarını taş yağmuruna tuttu.

Öfkeli kalabalık "Kahrolsun PKK", "Askere uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar attı.

Savaş alanına dönen Güzelvadi Mahallesi'nde yer yer çatışmalar devam ederken, bölgeye çok sayıda Özel Harekat Timleri gönderildi. Öğle saatlerinde başlayan olaylarda DTP İl Başkanı'nın da aralarında bulunduğu 12 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Öte yandan, terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan Mehmet Orhan (22), sokakta beklediği sırada kendisine yaklaşan bir grubun daha sonra saldırdığını belirterek, "PKK'lılar bana saldırdı. Taş ve sopalarla beni dövdüler. Bu sırada sağ olsun bazı vatandaşlar beni kurtardı" dedi.

Olayın görgü tanıkları linç girişiminin bir anda geliştiğini ifade ederek, "Bu arkadaşı linç etmek istediler. 10 saniye içinde taş, sopa ve tekmelerle bu hale getirdiler. Arkadaşın canını zor kurtardık" diye konuştu.

İHA
__________________
Bu Alemde Kral çArşı
The HooLigans Besiktas
TrBjk Ofline   Alıntı ile Cevapla