Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2008, 12:28   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Şortlar indi, Gol geldi!!!

Şortlar indi, gol geldi!!!

Click the image to open in full size.

İtalya'da Catania-Torino maçında yaşanan şort indirme olayının şoku yaşanıyor. Hakemler Derneği olaya büyük tepki gösterirken, hakamlere bu tür pozisyonlarda kart gösterme yetkisi verildi.
Ülkede hakem atamalarından sorumlu olan Hakemler Derneği Başkanı Pierluigi Collina, "Ben Catania'dan bir oyuncunun bir davranışını gördüm. Bu davranışın kurallar kapsamında bir karşılığı yok. Ama diğer oyunculara saygısızlık edildiğini gösteriyor. Tüm hakemlere talimat verdim. Eğer tekrarlanırsa, sarı hatta kırmızı kart kullanma yetkisine sahip olacaklar" dedi.


Catania Teknik Direktörü Walter Zenga ise, "Yedek kulübesinden hiçbir şey görmedim. Oyuncularımla konuşacağım. Hiçbirinin bu tür nedenlerle kart görmesini istemem. Ama eminim ki saygısız bir durum yoktu" diye konuştu.

KALECİYİ BÖYLE ŞAŞIRTTILAR
Pazar günü oynanan karşılaşmada, takımlar 1-1 berabereyken Catania 40. dakikada ceza sahasına yakın bir noktada serbest vuruş kazandı. Mascara bu atışı kullanmadan önce, kale önünde yanyana pozisyon alan Terlizzi ve diğer üç takım arkadaşı, kalecinin görüşünü engellemek için akıl almaz bir yönteme başvurdu. Şortlarını indiren 4 Catania oyuncusu, Torino'nun kalecisi Sereni'nin dikkatini dağıttı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Sereni, vuruşu çıkaramadı. Catania 2-1 öne geçerken, torino ikinci yarıda bir gol daha buldu. Ancak Mascara'nın 3. golü sonrası mücadeleden ev sahibi ekip 3-2 galip ayrıldı.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla