Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2008, 11:34   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yurtkur katkı almaya hak kazananları belirledi

Öğrenciler, taahhüt senetlerini 16-23 Aralık2008 tarihleri arasında teslim edecekler.

YURTKUR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, burs, öğrenim ve katkıkredisi almak için başvuran öğrenciler sonuçları T.C YÜKSEK ÖGRENIM KREDI VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜGÜ internet adresinden T.C. kimlik numaralarını girerek öğrenebilecekler.

Burs, öğrenim ve katkı kredisi almaya hak kazanan öğrenciler, burs ve kredi taahhüt senetlerini noterde tanzim ve tasdik ettirecekler. Bu işlemleri kolaylaştırmak için bu yıl ilk defa bu belgeler noterlerde elektronik ortamda gerçekleştirecek.

Öğrenciler, T.C. kimlik numaraları ile noterlere başvuracaklar. Öğrenciler daha önce söz konusu senetleri okumakta oldukları yükseköğretim kurumlarından alarak notere götürüp işlemlerini yapabiliyorlardı.

Burs ve kredi taahhüt senetlerinin YURTKUR'a teslim süresi yarın başlayacak. Öğrenciler noterlere onaylatacakları belgeleri 23 Aralık mesai saati bitimine kadar YURTKUR'un bölge veya yurt müdürlüklerine teslim edecekler.

Bölgeveya yurt müdürlüğünde bulunmayan yerlerdeki öğrenciler "Cemal Gürsel Caddesi No:61 06590 Cebeci/ANKARA" adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığı'na postayla gönderebilecek veya elden ulaştıracak.

Senetlerini belirtilen tarihler arasında teslim eden öğrencilerin burs veya öğrenim kredisi ödemeleri 8 Ocak 2009 tarihinde Ziraat Bankası'nın ilgili şubelerinden yapılacak.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla