Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2008, 19:21   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
“Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene”

“Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene” Siyah Beyaz En Büyük Beşiktaş!

“Eros Aşkı Bizden Öğrensin” Ne Eros, ne Ferhat ile Şirin, ne Leyle ile Mecnun nede Tahir ile Zühre böyle bir aşk yaşamadılar. Tarihin derinliklerinden bir mücadele Siyahsa Siyah, Beyazsa Beyaz bu aşkı inkar etmediğimiz gibi tertemiz bu günlere kadar getirdik. Ne darbeci komutanlardan yardım dilendik, ne hükümet kapılarında önümüzü ilikleyip yardım talebinde bulunduk.

1903’de nasılsa 2008’de öyle süregeldi.

“Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene” diyor Mehmet ÜSTÜNKAYA. Mutlu olmayan var mı bilinmez ama değerli büyüğümüz şöyle devam ediyor sözlerine “Birbirimize merhaba demeden sorun, Beşiktaş için kibrit çaktınız mı?”

Bu belgede sizde göreceksiniz niçin “halkın takımı Beşiktaş”

Bu fasikülde Anadolu’nun kentlerinden yükselen çığlığı görme fırsatınız olacak. Esnaf Rıza, Pastaneci Recep, Baş komiser Ersoy, Polis memuru Eyüp, Banka memuru Resul, Amasya’dan Yüzbaşı Ali, Ümraniye’den bakkal Ali , Kapalı Çarşı esnafları ve uzayıp giden yardımlar…İşte bu yüzden “Hepimiz Kapıcıyız” dedik, bu yüzden katledilen askerlerimizin arkasından “Hepimiz Mehmetçiğiz” dedik, bu nedenle “Biz Hala Zenciyiz” diye ısrar ettik, Etoo’yu da unutmadık, Samsun asfaltını da.

Fazla söze gerek yok aslında.


“Sevdim seni bir kere,
Başkasını sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler değişemem”.

Dillere peselenk olmuş bestemizi söylerken niçin gözlerimiz dolu dolu oluyor!
İşte tarihimizde Karakartal’ın hikayesi…
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla