Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2008, 11:53   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Cisse-Özer takası mı??

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin futbolcuların kaprislerine dayalı düzeni değiştirme planının ilk kurbanı Cisse olacak. Devre arası tatilini uzatan Fransız futbolcu, hem Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin hem de Siyah-Beyazlı yönetimin sabrını taşırdı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaşlı yöneticiler, Cisse sorunundan kurtulmanın hazırlıkları içinde. İyice gözden düşen Fransız futbolcunun takasta kullanılması gündemde. Beşiktaşlı yöneticiler, Cisse’yi sezonun en büyük çıkış yapan futbolcularından biri olan Ankarasporlu Özer Hurmacı’nın transferinde takas olarak kullanmak istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın Ankaraspor’un onursal başkanı Melih Gökçek’e “Özer’e karşılık Cisse artı para verelim” teklifinin ardında ise bir taşla iki kuş vurmanın hesaplarının yattığı bildiriliyor.

HEDEF RUS PAZARI

Hem Cisse sorunundan kurtulacak olan Siyah-Beyazlılar hem de F.Bahçe’nin isteyip de alamadığı Özer’i transfer ederek ezeli rakiplerine de psikolojik üstünlük kurmak istiyor. Beşiktaş’ın transfer listesindeki diğer isimlerin ise Rusya’dan olduğu öne sürüldü. Rus takımlarında forma giyen Caner, Gökdeniz ve Fatih Tekke’den en az birinin kiralanması için çalışmalar başlatıldı.
RamesooN Ofline