Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2009, 11:15   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal'ın transfer yanlışı!

Click the image to open in full size.
Beşiktaş kulübü, transfer politikasında çok büyük yanlışlar yapıyor.
Transfer dönemi başladı. Sokağa atacak parası olmayan, bir oyuncuya değerinden fazlasını ödemek istemeyen kulüplerimizin dikkatine.

İşte size bir ibret belgesi. Başrollerde Beşiktaş kulübü ile Tomas Zapotocny var. 2.3 milyon Euro´ya alınmayan bir oyuncuya 5 ay sonra nasıl 4.5 milyon Euro ödendi. İşte hepsi burada...

Bu transfer hikayesi Beşiktaş ile Udinese kulüpleri arasında geçiyor. Tarih 31 Ocak 2008. O dönemde harıl harıl stoper arayan Beşiktaş, Udinese’nin savunma oyuncusu Tomas Zapotocny’ye kanca atar, kulüpler arasında görüşmeler başlar.. Ve İtalyan kulübü transfer şartlarını Beşiktaş’a bir faksla bildirir: Üç taksit halinde 2.3 milyon Euro verirseniz, oyuncumuzu satın alabilirsiniz.
Gordon Beşiktaş’ta

Belki bu fiyat Beşiktaş’a fazla gelir, belki de başka nedenlerden bu işten Click the image to open in full size.vazgeçilir. Ardından da Dinamo Zagreb’den Gordon Schildenfeld alınır. 1 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşme imzalanan Gordon büyük hayal kırıklığı yaratıp, yarım sezonda gönderilir ve rota tekrar Zapo’ya çevrilir. Pazarlıklar yapılır, bu kez anlaşma sağlanır. Zapotocny tam 4.5 milyon Euro’ya artık Kara Kartal’dır.
Skyblues Ofline