Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 02:12   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Sustur şunları"

Beşiktaş Başkanı Demirören, taraftarlarının sürekli küfür etmesine sinirlenip Kenan Öner'i telefonla aradı.

Click the image to open in full size.

Fortis Türkiye Kupası 3. maçında Gaziantep BŞB.’yi 3-1’le geçip liderliğe yükselen ve gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş’a kötü haber. Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle saha kapatma sınırında bulunan siyah- beyazlılarda taraftar G.Antep BŞB. maçında sınırı aştı. Yayıncı kuruluşu (LİG TV) protesto eden ve Futbol Federasyonu’nu hedef alan Beşiktaşlılar maç boyu küfür etti. MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a ana avrat küfür ettikten sonra Futbol Federasyonu ve MHK’ye yüklenen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bile bu küfürlere kızdı.

"BAŞIMIZ AĞRIYACAK"

MHK’nin patronu Oğuz Sarvan’a Galatasaray derbisi sonrası ağır hakaretler etmesinden sonra Antalya’da seminerde Sarvan ile yan yana oturan Demirören, kupada taraftarın protestosuna bu kez tepki gösterdi. Maçta federasyon hem de yayıncı kuruluşa küfür edildiğini TV’den duyan Demirören, devre arası stattaki genel sekreter Kenan Öner’i aradı ve “İkinci yarı sakin bir ortam için federasyon ile sözleştik. Ayrıca Lig TV ile de aramızın bozulmasını istemiyorum. Bağıranlara haber yollayın sussunlar. Yoksa başımız ağrıyacak” dedi. Öner’in ise başkana “Haber yolladık ama dinlemiyorlar ne yapalım” diye yanıt verdiği belirtildi.

Maçın temsilcileri İzzet Elma ve Yalçın Gül’ün küfürleri raporlarına yazdıkları öğrenildi. Kartal’a kötü ve çirkin tezahüratın 4. kez tekrarından saha kapatma gelebilir. Eğer ceza çıkarsa 25 Ocak’ta Denizlispor maçı tarafsız sahada oynanacak.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +

Konu SahEmre tarafından (09-01-2009 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir..
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla