Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2009, 17:22   #1
kosaserkan
 
kosaserkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aydın Fener'e mi Gidiyor!!!

Aydın Karabulut gelecek vaadeden bir oyuncu yalnızca 20 yaşında ve 3 senedir Beşiktaş A takımında oynuyor. Herkes ondan çok şeyler beklerken Beşiktaş yönetimi o kadar ilginç bir karara imza atttı ki!.. 34 yaşındaki Yusuf karşılığında takımdan gönderilen iki isimden biri oldu. Hem de bonservisiyle...

Aydın, Bursa'ya gitmek istemediğini, diğer teklifleri değerlendireceğini söyledi. Peki hangi takımlar'dan teklif vardı?

Şu sıralar Aydın'la ilgilenen en ciddi kulüp Fenerbahçe... Sol kanatta Uğur'a iyi bir alternatif arayan Fenerbahçe Aydın için girişimlerini sürdürüyor. Sezon başında yaptığı genç oyuncu transferleriyle artık gençlere daha fazla önem vereceğini gösteren Fenerbahçe 20 yaşındaki Aydın için iyi bir teklif hazırlıyor.

Bursaspor'a gitmemesinin sebebi Fenerbahçe'den gelen teklif olan Aydın, Fenerbahçe'nin sol kanadına bakınca kendisini gösterebilmek için daha da iştahlanıyor. Çünkü Sol açık mevkiisinde Uğur'dan başka oyuncusu olmayan Fenerbahçe'de Aydın daha da parlayacağına ve gerçek bir yıldız olacağına inanıyor...

AYDIN KARABULUT KİMDİR?

25 Ocak 1988'de Berlin'de dünyaya geldi. Küçük yaşta Hertha Berlin altyapısına girdi. Burada kendini göstererek genç milli futbol takımına kadar yükseldi. 2005-2006 sezonu ortasında Beşiktaş'a transfer oldu. Ancak teknik direktör Jean Tigana'nın isteği ile ilk sezonunun büyük bölümünü PAF takım ile geçirdi. Kanatlarda görev yapan oyuncu, gelecek vaadeden futbolcular arasında gösterilmektedir. Hızı sürati ve tekniği üst seviyede olan Aydın Karabulut, 2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'e damgasını vurabilecek bir yıldız olarak tanımlanabilir.Şimdiden "Sarı Fırtına" olarak tanımlaniyor.Yusuf transferi sonucu Bursaspor'a takas yoluyla transfer olmuştur.Yusuf transferi sonucu Bursaspor'a takas yoluyla transfer olmuştur.Beşiktaş,3 yıl içinde Aydın'ı istediği zaman 500 bin TL karşılığında geri alabilme opsiyonuna sahiptir.

8 kez U - 18, 5 kez U - 19, 2 kez de U - 21 forması giymiştir. Milli takımlarda oynadığı 15 maçta 4 gol kaydeden oyuncu, Beşiktaş'ta da 2006 - 2007 sezonunda oynadığı 13 karşılaşmada 1 gol atma başarısı göstermiştir.

ALİ ÇALIBİÇEN

Kaynak: Aydın Karabulut nereye?..
__________________
Click the image to open in full size.
kosaserkan Ofline