Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2009, 23:15   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
inegölspor metin şahin'e emanet!

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden İnegölspor'da Sedat Özbağ'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Metin Şahin getirildi.. Metin Şahin'in yardımcılığı ise altyapı sorumlusu Özgür Şahin yapacak.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Abdullah Ezim, yönetim kurulu üyesi Abdullah Büyükışıklar ve Basın Sözcüsü Salim Kaplan da hazır bulundu. Basın Sözcüsü Salim Kaplan, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Metin Şahin hocamız daha önce bizlerle birlikte çalışmıştı. Teknik direktörümüz Sedat Özbağ ile yollarımız ayrıldıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına başladık ve bu konuda ince eleyip sık dokuduk. Birçok adayın arasında yönetim olarak tercihimizi Metin Şahin'den yana kullandık. Yardımcı hocalığa ise altyapı sorumlumuz olan Özgür Şahin hocamızı getirdik. Hocamızın bilgi ve birikimine güveniyoruz. Hedefimiz altyapıya yönelmektir. Bunu da hocalarımıza anlattık ve bu doğrultuda ikinci yarıya hazırlanacağız" diye konuştu.

Teknik direktör Metin Şahin ise, İnegölspor yönetimine teşekkür ederek, "Kısa bir ayrılığın ardından yeniden İnegölspor'da olmaktan mutluluk duyuyorum. Bana gösterilen güveni boşa çıkarmayacağım. Özgür Şahin hocamızla birlikte bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Önceliğimizi altyapıdan gelen oyunculara vereceğiz. Takip ettiğimiz bazı oyuncular da var. Onları da alabilirsek ekstra play-off için güçleneceğiz. Önce takımda kalacak ve gidecek oyuncularla ilgili çalışma yapacağım. 12 Ocak'ta toplanıp bir hafta çalıştıktan sonra Antalya'da kamp yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu. Şahin, İnegölspor'a katkılarından dolayı eski teknik direktör Sedat Özbağ'a da teşekkür etti.

İmza töreninde taraftarlara sitem eden yönetim kurulu üyesi Abdullah Büyükışıklar da, Keçiörengücü ve Düzcespor maçlarında bazı taraftarların koltukları kırdığını belirterek, "Böyle taraftarlık olmaz. Kulübe verilen zarar 7 bin 500 TL'dir. Yazık değil mi?" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla