Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2009, 10:12   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
hamit mi, schweinsteiger mi

Alman spor dergisi Kicker, Birinci Lig takımlarından Bayern Münih'te oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop ile Alman Milli Takımı oyuncusu Bastian Schweinsteiger arasında, takımları için hangisinin daha faydalı olduğu konusunda karşılaştırma yaptı.
Derginin haberinde, istatistiklere bakıldığında Hamit'in Schweinsteiger ile birlikte oynadığında çok formda olduğu, bu şekilde 16 maçta 4 gol attığı, Schweinsteiger ile oynamadığı 12 karşılaşmada ise sadece 1 gol attığı belirtildi.

Bunun nedeninin Fransız oyuncu Franck Ribery olduğu ifade edilen haberde, Ribery'nin solda Schweinsteiger'in yerine oynadığında Hamit'in sağ tarafta ağırlığını koyamadığı, Schweinsteiger'in de Hamit oynamadığında daha etkili olduğu kaydedildi.

Haberde, Schweinsteiger'in Hamit ile birlikte oynamadığı 41 karşılaşmada 5 gol attığı, Hamit ile oynadığı maçlarda ise hiç gol atamadığı bildirildi.

Takımın Hamit oynadığında daha etkili olduğu, Bayern Münih teknik direktörü Jürgen Klinsmann'ın oyun sistemine daha fazla uyduğu, ayrıca Hamit'in defansta ve ikili mücadelelerde çok güçlü olduğu belirtildi. Haberde, Schweinsteiger'in takım için daha fazla çaba harcaması gerektiği görüşüne yer verildi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla