Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2009, 00:44   #13
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş'a Atom Karınca
Siyah-Beyazlılar’ın, takımdan ayrılmak isteyen ve Marsilya ile görüşen Fransız stara karşılık 24 yaşındaki vatandaşına talip olduğu öğrenildi



Beşiktaş, Cisse'yi gönderip Methieu Valbuena'yı transfer edecek

Siyah-Beyazlılar'ın, takımdan ayrılmak isteyen ve Marsilya ile görüşen Fransız stara karşılık 24 yaşındaki vatandaşına talip olduğu öğrenildi.

Tüyolar Denizli'den!

TEKNİK Direktör Mustafa Denizli'nin önceki gün 'Yabancı transferi yarın, belki yarından da yakın' açıklamasını yaptığı Beşiktaş'ın Olympique Marsilya'da forma giyen orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena'nın işini bitirmek üzere olduğu ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar'ın Valbuena'yı takas yoluyla transfer edeceği belirtildi.

Marsilya takasa sıcak

BEŞİKTAŞ yönetiminin uzun süredir takımdan ayrılmak isteyen ve Marsilya ile de görüşen Eduard Cisse'yi Fransız ekibine teklif ettiği ve cevap beklediği bildirildi. Daha önce Bobo'yu almak için Valbuena'yı Kartal'a vermeyi öneren Marsilya'nın bu futbolcu ile Cisse'nin takasına sıcak baktığı ifade ediliyor. Takas görüşmelerin bugün yarın olumlu sonuçlanmasının beklendiği kaydedildi.

1.63'lük 'Atom Karınca'

KARTAL'IN Cisse'ye karşılık renklerine bağlamaya çalıştığı 24 yaşındaki Valbuena, orta sahanın sağında ve solunda görev yapabiliyor. 1.63 boyunda olan ve her iki ayağını da kullanabilen Fransız futbolcu, 2006'dan beri Marsilya'da forma giyiyor. Öte yandan Siyah-Beyazlı yönetim, Denizli'nin istediği Kodcaelisporlu Semavi'nin transferini veto etti.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline