Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2009, 00:44   #4
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

-Kırmızı kart gören futbolcu önce Baba Hakkı'ya dönerdi, 'çıkayım mı?' diye sorardı, o evet deyince çıkardı.

--Bir maçta taraftarın onu ıslıklamasından sonra; "bu formayı bana taraftar giydirdi, şimdi onlar isteyince de çıkarırım" demiştir.

--Tribünlerden karşı takıma gereksiz küfür filan edildiğinde durur, tribüne döner, iki elini şöyle beline koyar, dik dik bakarmış, tribün tabii sus pus...

--Bir Harp Okulu deplasmanında, ilk devre Beşiktaş soyunma odasına 3-0 mağlup gider, Baba Hakkı da "adam gibi oynamazsanız dönüş biletlerini yırtarım, yürüyerek dönersiniz" der ve maçı Beşiktaş 6-3 kazanır.

--Bir Fener Beşiktaş maçında yaşanılan hadise de şöyledir...

Şeref Stadı nın çamurlu ortamında oynanan maçta Beşiktaş 2 farklı skorla önde gitmektedir.Maçın ortasında ataklar ard arda devam ederken orta sahada Fenerbahce kaptanının yakasına yapışan Baba Hakkı der ki:

Arkadaşlarına söyle biraz maça asılsınlar bu maçın zevki böyle çıkmaz, o kadar insan güzel bir maç izlemeye gelmişler sizler dökülüyorsunuz, bir an evvel kendinize çekidüzen verin...

diyerek futbolun asıl amacının ne olduğunu vurgulamış gelmiş geçmiş en büyük Türk futbolcusudur.O ndan sonra gelen bütün efsaneler de Metin Oktaylar, Lefterler; Baba Hakkı yı örnek aldıklarını milyon kez beyan etmişlerdir.

tesekkürler paylasım için gercekten cok güzel anılarmıs BABA HAKKI
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla