Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2009, 01:37   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
city bana yaklaşamaz

Seria A ekiplerinden Inter'de teknik direktör Jose Mourinho, Manchester City'nin başına geçeceği iddialarına yine kendi tarzıyla cevap verdi. Sansasyonel açıklamalarıyla tanınan tecrübeli çalıştırıcı "Manchester City bana yaklaşamaz" diyerek olası bir transferi şimdiden bitirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde krtik bir maça çıkacaklarını belirten Mourinho "Beni, Old Trafford'da Manchester United'la yapacağımız maçtan sonra İngiltere'de göremezsiniz" dedi. İngiltere'yi özlediğini belirten Morinho "Eski dostum Alex Ferguson'u tekrar görmek güzel olacak. Hayatımın üçte birini İngiltere'de geçirdim. Benim çalışmak istediğim ligler hep en zorlu ve en mücadeleci olanlardır. Ailemle birlikte çok mutlu anlarım oldu. Tabiki ilerde geri döneceğim." şeklinde konuştu.

Manchester City'nin başına geçeceği iddialarına da değinen Mourinho "City'nin beni istediği şeklinde hikayeler duydum. Ancak ben bunu en başta zaten söylemiştim Ben bir takımımn başındayken başka hiçbir takım ile görüşmem. Bu benim stilim. İtalya'da daha çok başarılar kazanmak istiyorum ve hiçbir kulüpten hiçkimseyle görüşmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

DROGBA GELECEK Mİ?

Eski öğrenicisi Didier Drogba'yı her zaman çok beğendiğinin altını çizen Mourinho, "Drogba'yı almak istiyorum. O, benim için çok özel bir oyuncu. Chelsea'deyken mükemmel bir ilişkimiz vardı ve o benim için çok önemli bir oyuncuydu." dedi.

Tottenham'ın yıldızı Jermaine Jenas'e de değinen tecrübeli eknik adam "Jenas'a gelince, onunla hiç çalışmadım ama Newcastle'den beri takip ettiğim bir oyuncuydu. Belki takas yoluyla bize gelebilir." derken "İki oyuncu da benim oyun tarzıma çok uygun isimler. Transfer olacak mı, bilmiyorum. Ama Ocak ayında herşey daha zor olacak ve Inter'in transfer yapacağını hiç sanmıyorum." ifadelerini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla