Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 18:51   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
dönüş tarihi belli oldu

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, omzu çıkan forvet oyuncusu Theo Walcott'un, gelecek ayın başında sahalara döneceğini söyledi.

Takımındaki sakat futbolcuların durumunu değerlendiren Wenger, geçen yıl Kasım ayında, formasını giydiği İngiltere Milli Futbol Takımı'nın Almanya ile yapacağı dostluk maçına hazırlanırken, omzu çıkan Walcott'un gelecek ayın başında takıma döneceğini belirtti.

Dizinden sakatlanan takım kaptanı Cesc Fabregas'ın ise İspanyol futbolcunun sandığının aksine, hızla iyileştiğini düşünmediğini ifade eden Wenger, ''Fabregas'ın aramıza dönmesi için 6 ila 8 hafta gerekiyor. İyi niyetli düşünmesini anlıyorum, ancak onun durumundaki bir sakatlıkta, zamanın önemi göz ardı edilemez'' dedi.

Wenger, dizinden sakatlanan ve 1 yılı aşkın bir süredir forma giyemeyen Tomas Rosicky için de ''Onun da 8 haftası var'' ifadesini kullandı.

Öte yandan, İngiltere Premier Lig'de ara transfer dönemi bugün sona ererken, Zenit St. Petersburg'dan Andrei Arshavin'in transferi gerçekleşmeyecek görünüyor.

Arsenal'in, geçen hafta Rus futbolcu için 28 milyon dolara el sıkıştığı, ancak Arshavin'in yıllık ücret konusunda henüz ikna olmadığı iddia edilmişti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla