Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2006, 11:31   #8
che_chen
 
che_chen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Benim Gökhan'ın Performansından çok, başka birşey dikkatimi çekti.Meğer Beşiktaş'ın Gökhan Tarzında bir hücümcuya ne kadar da ihtiyacı varmış değil mi?

Ne Ailton ne Youla,Ne Veysel bu çocuğun bu kadar tecrübesiz olmasına rağmen takıma verdiği katkıların onda birini yapamadılar.

Gökhan Harika mı?Tabiki değil belki de olamayacak.Şu bir gerçek Transfer yapacaklar bu sene lütfen Gökhan'ın Bu takımın içinde nasıl bir görev aldığna baksınlar ve bu adam ne yapıyor,neden bu kadar uyum sağladı bir baksınlar.NE kadar doğru yerlere koşular yaptığını toplu ve topsuz oyunda neler yaptığını bir görsünler ve ona göre transefer yapsınlar lütfen.Bunları kesin Tigana görmüştür de.Bizim çok bilen futbol danışmanlarımız şimdi gidip Romario'yu falan getirirler ondan sonra bir sene daha çöpe gider.

Gökhana gelince Düzgün ve karekterli bir adama benziyor.İnşallah Böyle devam eder.Seneye bakmak lazım.Ne kadar gelişecek gözlemek lazım.Ama bence Şu anda Takımın ihtiyacı olan bir görevi yapıyor.Hucum pres.Boş alana koşu.
__________________
DA DA DA
che_chen Ofline