Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2009, 23:35   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
suçlu benitez

Liverpool'un Anfield Road'da Fernando Torres'in golleriyle 2-0 kazandığı ve lider Manchester United'ı takibini sürdürdüğü Chelsea maçında taraftarın tepkisine maruz kalan Amerikalı patronlar George Gillett ve Tom Hicks; ligdeki pozisyonları sebebiyle suçlanması gereken kişinin kendileri değil, İspanyol menajer Rafael Benitez olduğunu iddia ettiler.

Anfield Road'da "Thanks But No Yanks!" (Teşekkürler ama Amerikalılar'ı istemiyoruz!) pankartlarıyla karşılanan Gillett ve Hicks'e tepki alınan galibiyete rağmen azalmadı.

Stadyum girişinde de bazı sözlü tacizlerle karşılaşan George Gillett konuyu taraftar gruplarının sözcülüğünü üstlenen Jay McKenna'yla görüşmeyi kabul etti.

McKenna yapılan görüşmede; The Liverpool Echo Gazetesi'nde yayınlanan ve liderliğin Manchester United'a kaptırılmasında İspanyol menajer Rafael Benitez'in suçlu olduğu iddia edilen röportajdan duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

Görüşme sonrası basın mensuplarıyla konuşan McKenna "Taraftarın rahatsızlık duyduğu noktaları kendilerine ilettim, biz Benitez'in suçlanmasını kabullenemeyiz. Ayrıca kulübü yönetiş şekillerinden de rahatsız olduğumuzu dile getirdim. Çok şaşırdığını belirtti ve rahatsızlığımızın sebebini sordu, bu gayet açık" dedi.

Benitez'e inançlarının tam olduğuna değinen McKenna "Amerikalı patronlar Klinsmann'la görüşerek taraftarı karşılarına aldılar, burada işler böyle yürümez. Takımın başında menajeri varken başkasıyla görüşülmesini kabul edemeyiz" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla