Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2009, 23:32   #1
Efsane48
1903-1984-2008
 
Efsane48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Smile "Takımımla iftihar ettim"

"Takımımla iftihar ettim"


Click the image to open in full size.


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor ile oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları maç için ''Her bakımdan yazık oldu'' yorumunu yaptı.



Denizli, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, ''Çok fazla şey anlatmam gereken bir maç değil. Yazık bir maç, her bakımdan yazık. Zaman zaman kötü oynayıp kazandığınız maçlar var. Bazen de böyle oynayıp kazanamadığınız maçlar var. Bir kere kalemize gelip bir gol atan Trabzonspor var. Oyunun başından, bitiş anına kadar en iyi şekilde mücadele ettik'' şeklinde konuştu. Trabzonspor karşısında iyi oynadıklarını dile getiren Denizli, şunları söyledi:
''Bu akşam şunu göstermiştir. Beşiktaş ligin en yüksek tempolu, en mücadeleci futbolunu oynayan bir ekiptir. Takımımız ürettiği pozisyonlar, kazandığı korner, frikiklerle 90 dakika sahanın hakimiydi. Oyunun önemli bir bölümü de rakip ceza alanı içinde geçti. Pozisyonu bol, ama vuruşları düşündüğümüz gibi olmayan enteresan bir maç oldu.''
''SORU İŞARETİ YAŞAMAYACAĞIZ''
''Önümüzdeki haftalarda benim takımım bu futbolu oynamaya devam ettiği müddetçe hedefimizde soru işareti yaşamayacağız'' diyen Denizli, şöyle devam etti:
''Bu akşam başlayan, devam eden ve bitiren ekibimin tüm bireyleri ile iftihar ettim. Tam düşünmediğimiz bir tabloyla da karşılaşabilir, maçı 1-0 da kaybedebilirdik. Buna herhalde hiçbir gücün olur vermemesi lazımdı. Neticede iki puan kaybettik, ama bu iki puanı çok rahat telafi edecek bir ekip olduğumuzu gösterdik. Önümüzdeki haftalar bunu gerçekleştireceğiz. Bu farkın nasıl kapandığını hep birlikte göreceğiz.''
Denizli, bir basın mensubunun, 26. haftayı hedef gösterdiğini hatırlatıp, bu beraberlikle bunun ileri ki haftalara mı kaydığını sorması üzerine, ''Belki 1-2 hafta atabilir. Bunları söylerken takımımın hangi çizgide olduğunu düşünerek söyledim. Benim için Beşiktaş'ın bu akşam ortaya koyduğu futbol ve baskı kurması beklediğim bir görüntüydü. Ben böyle bir maç olabileceğini tahmin ediyordum. 90 dakikada yaptığımız tek pozisyon hatasıyla kalemize geldiler ve gol yedik'' diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
Click the image to open in full size.
Efsane48 Ofline   Alıntı ile Cevapla