Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2009, 00:03   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
galaxy'e dönmek zor olacak

Beckham, AC Milan'ın deplasmanda Inter'e 2-1 yenilgisiyle biten maçın ardından yaptığı açıklamada, Serie A takımına transferi gerçekleşmezse ABD'deki takımı Los Angeles Galaxy'e dönmenin, kendisi için zor olacağını belirtti.

Geçen hafta İngiltere Milli Futbol Takımı formasını 108. kez giyerek, Bobby Moore'un rekorunu egale eden Beckham, ''Kulübüme, burada kalmak istediğimi söyledim. Dönmek, benim için zor olacak. Bekleyip, neler olacağını görmekten başka şansımız yok'' dedi.

Birkaç gün içinde herhangi bir gelişme olup olmayacağının sorulması üzerine de Beckham, ''Bilmiyorum. Benim yapabileceğim bir şey yok. Bu veya önümüzdeki hafta, bu konu tekrar görüşülecek'' ifadelerini kullandı.

Beckham'ın kulübü Los Angeles Galaxy, geçen hafta ''kırmızı-siyahlı kulübün tatmin edici bir öneri sunmaması'' nedeniyle transfer görüşmeleri için tanınan sürenin dolduğunu açıklamıştı.

İngiliz yıldızın sözcüsü Simon Oliveira ise ABD kulübünün açıklamasının tersine, futbolcunun AC Milan'a transfer olasılığının, bu hafta içinde netleşeceğini iddia etmişti. AC Milan yöneticileri de 33 yaşındaki orta saha oyuncusunu alma umutlarının hala sona ermediğini kaydetmişlerdi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla