Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 12:46   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Türkiye'de çalışmak istiyorum"

Romanya'nın Steau Bükreş futbol takımının teknik direktör yardımcılığını yapan Yüksel Yeşilova, Türkiye'de çalışmak istediğini söyledi.

Click the image to open in full size.


Almanya'nın Dortmund kentinde ''Sporun Dili Olmaz'' adı altında bir kampanya başlatan Alman Amatör Spor Kulübü SSV Hacheney 61'e destek vermek amacıyla kulübü ziyaret eden Yeşilova, ''Uzun yıllardan bu yana Romanya'dayım. Birlikte çalışabileceğim bir kulüple anlaşarak artık Türkiye'de çalışmak istiyorum. Kocaelispor ile temaslarım oldu, ancak anlaşma sağlayamadık'' dedi.

Yeşilova, (A) Milli Bayan Futbol Takımı Kaptanı Bilgin Defterli'nin de katıldığı basın toplantısında yaptığı konuşmada, ''Almanya'da yaşayan yabancıların Almanlar ile birlikte huzur içinde yaşamasını ve bir Alman kulübünün de böyle bir kampanya başlatmasını çok olumlu buldum. Elimden gelen manevi desteği vermeye hazırım'' diye konuştu.

Bochum kentindeki ailesini ziyaret etmek amacıyla 3 günlük bir süre için Almanya'ya geldiğini ve Romanya'ya döneceğini kaydeden Yeşilova, kulüp yöneticilerine başlattıkları kampanyayı başarıyla sürdürmeleri temennisinde bulunarak, gelecekte kulübü yeniden ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla