Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2009, 17:19   #1
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sagopa Kajmer Beyaz Show'da..

Click the image to open in full size.

Beyaz Show'da bu Cuma büyük isimler yer alacak.En önemlilerinden biri de Sagopa Kajmer kuşkusuz.Türkçe Rap'in melankolik adamı yoğun istek üzerine Beyaz Show'a konuk oluyor.Kolera da onu yalnız bırakmayacak bu programda.Öte yandan Hayko Cepkin ve Yasemin Mori de hayranlarıyla buluşacak.

Her yönden mükemmel bir program, süper bir ziyafet olacaktır.Türkçe Rap'in ve Rock'ın iki büyük isminin yer alacağı bu programı kaçırmamanızı tavsiye ederim.Beyaz'ı da unutmamak gerek tabi.Yine koparacaktır milleti.

Özellikle Sagopa Kajmer veya Türkçe Rap konusunda ön yargılı insanların izlemesini istiyorum. Daha iyi anlayacaklardır bence.Neyse şimdiden herkese iyi seyirler.

Program 22.45'de bildiğiniz üzere KanalD'de yayınlanacaktır..



Bu da KanalD'den resmi açıklama..

Cuma 22:45

Beyaz Show



Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Kolera ve Yasemin Mori
cuma gecesi “Beyaz Show”da!

Dört konuk, dört dörtlük eğlence
Rap müziğinin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Sagopa Kajmer, Rock müziğin haşarı ismi Hayko Cepkin, Türkçe Rap'in yükselen yıldızı Kolera ve ilk albümüyle büyük patlama yapan, rock müziğe alternatif bir bayan sesi olan Yasemin Mori cuma gecesi Beyaz Show’da!

Vazgeçilmezler…
Beyaz Show’un vazgeçilmezleri arasında yer alan; üniversiteli yetenekli gençlerin buluşma noktası “Canısı” ile insana “ne oldum değil, ne olacağım” dedirten “İnodnod” bölümlerinin yine yerli yerinde olacağı programda, Beyaz da birbirinden çarpıcı canlı yayın sürprizleri de yer alacak.


Click the image to open in full size.





Konu İbodaca tarafından (25-02-2009 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla