Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2006, 09:16   #345
FATIHKAYA
 
FATIHKAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ze Roberto geliyor Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Süper Kupa sonrası Almanya’da kalan Başkan Demirören’in, yarın Brezilyalı yıldız Ze Roberto ile birlikte İstanbul’a dönmesi bekleniyor. 01.08.2006




Brezilya’nın jokeri
Beşiktaş Yönetimi, 2006-2007 sezonunun başlamasına 3 gün kala bir Dünya yıldızını daha kadroya katmak üzere... Şu ana kadar 4 yabancı 4 yerli transferine imza atan Siyah-Beyazlılar, Brezilya Milli Takımı’nın jokeri Ze Roberto ile temaslarına hız verdi. Süper Kupa zaferi sonrası Almanya’da kalan Başkan Yıldırım Demirören ve İkinci Başkan Murat Aksu, 5 milyon Euro ödeyerek Matias Emilio Delgado’yu Kartal’a hediye eden Ülker’in Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan ile dün bitirici hamleyi yaptı. Üç yönetici ve Sambacı’nın menaceri arasında kıran kırana pazarlıklar başladı.

Bonservisi elinde
Bayern Münih ile sözleşmesi sona erdiği için bonservisi elinde olan Ze Roberto’nun menaceri, kapıyı 2 milyon 300 bin Euro’dan açtı. Kara Kartallar ise yıllık 1 milyon 700 bin Euro önerdi. Taraflar bugün yeniden buluşacak ve büyük ihtimalle transfere son noktayı koyacak. Bu sezonki en büyük hedefini, “Galatasaray’ın 100. yılını es geçtik, ama Fenerbahçe’nin 100. yılında mutlaka şampiyon olacağız” sözleriyle ifade eden Demirören’in, yarın Ze Roberto’yu da yanına alarak Türkiye’ye dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

kaynak:fanatik
Click the image to open in full size.
FATIHKAYA Ofline