Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 14:02   #1
aяda
saLLa
 
aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
eziksiniz..!!

en nefret ettiğim şeylerden biri insanın kendisini başkalarından üstün görmesidir. yaşamın her alanında her insan eşittir. sporda,siyasette,ünlüler dünyasında,günlük hayatta vs....

fenerbahçe spor kulübü,futbol takımının başına kendine layık olan bi teknik direktör getirdi.. kendini beğenmiş,ben böleyim ben şöleyim,benim başarılarım ortada yaptıklarım ortada diyerek türk basın mensuplarına kendini eleştirme hakkı tanımayan bi bunak..!! ve ligin ilk yarısında sivasta oynanan fenerbahçe-sivas maçı sonrası yaptığı açıklamada 2 yıldır türkiyede kısıtlı bütçeyle şampionluk mücadelesi veren rakibi bülent uygunu tanımadığını idda eden ayrıca kendisine başarı dilemek için yanına kadar geldiği halde elini sıkarken yüzüne bile bakmadığı sevgili uygunu küçük duruma düşüren bi ezik..!!

fenerbahçe camiasına yakışan bi hareket..

Click the image to open in full size.

ve 08.03.2009 tarihinde oynanan kayseri-fenerbahçe maçında dünya yıldızı olarak lanse edilen roberto carlos ismindeki ezik..

ezikler zincirinin bu halkası,türkiyeye geldiği ilk günden itibaren futbol tanrısıymış gibi davranıp türkiyenin en önemli insanı olduğunu zannetmekte..

volkanın kırmızı kart gördüğü pozisyonda hakeme deli işareti yapma hakkını kendinde görmesi ki hakemin 2 metre uzağında sadece,nasıl bi karaktere sahip olduğunu herkese göstermkte..

Click the image to open in full size.
bu karenin devamında carlos eliyle hakem bünyamin gezeri işaret ediyo..


ve son olarak yine carlos'un yıllarca türk milli takımında görev yapan başarılı antrenör Tolunay Kafkas'ı küçük düşürücü sözleri...
''O'nun ismini bile bilmiyorum''

eğer sen 2-3 yıldır türkiyede görev yapıpta rakip takımın teknik direktörünün ismini bilmiyosan üstelik bu teknik direktör türk milli takımında yıllarca görev yapmış biriyse bu adamın ismini bilmemek senin ayıbın.. hemde türk milletine karşı yapmış olduğun bi ayıp..!!

__________________
AяdaAydemir..*


Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..

Konu aяda tarafından (09-03-2009 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir..
aяda Ofline   Alıntı ile Cevapla