Konu: iş zamanı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2009, 09:49   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
iş zamanı

Alman futbolcunun, "Önümüzde çok önemli bir Sivasspor mücadelesi var. Haftaya milli maç arasında giderim" sözleri Denizli'yi duygulandırdı

***

İş zamanı

İşte profesyonel
Beşiktaş'ın ara transferde renklerine bağladığı Fabian Ernst, sadece futboluyla değil, düşüncesiyle de ne kadar başarılı bir profesyonel olduğunu gösterdi. Forma giydiği günden bu yana Beşiktaş'ın görüntüsünü pozitif yönde değiştiren Ernst, önceki gün teknik direktör Denizli'nin, "Bir süre önce ikiz çocukların doğdu ve Click the image to open in full size.halen hastanede olduklarını biliyorum. İstersen git, sana 1-2 gün vereyim" teklifini nazik bir dille geri çevirdi.

Takdir aldı
Alman oyuncu "Önümüzde lider Sivas ile maçımız var. Bu önemli maç öncesi konsantrasyonumu dağıtmak istemiyorum. Milli maç arasında yeteri kadar zaman olacak, o zaman giderim" dedi. Denizli'nin jestine karşılık İstanbul'a kalan ve iki gün izin talebini geri çeviren Ernst'in bu davranışı Denizli tarafından da büyük takdirle karşılandı. Tecrübeli hocanın bu sözler karşısında duygulandığı belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla