Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 16:16   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gerarrd Arabasini Satiyor

Arabasını satıyor!

Kriz Gerrard'ı da vurmuş! İngiltere Milli Takımı ve Liverpool'un başarılı orta saha oyuncusu Steven Gerrard, Range Rover marka arabasını bir internet sitesinde satışa çıkardı.
Gerrard'ın Ranger Rover'ı, yaklaşık 53 bin sterlinden alıcı bulacak. Liverpool kaptanının arabası, kendine ait '8 numara' nın işlemelerini taşımasının yanı sıra, bazı modifiyelere de sahip. İngiliz oyuncunun bu arabayı yaklaşık 1 yıl önce 61 bin sterline aldığı tahmin edilirken, Gerrard'ın içine 2 bin sterlinlik DVD sistemi, 700 sterlinlik halı döşemesi ve 22 bin sterlinlik ekstra modifiye yaptırdığı belirtiliyor. Yani Steven Gerrard, bir yıl önce aldığı arabasını, yaklaşık 30 bin sterlin zararla satıyor.
Gerrard'ın karısı Alex Curran'ın da zaman zaman kullandığı ve yaklaşık 20 bin mil mesafe yaptığı arabayla ilgili olarak kulübe yakın kaynaklar, "Bu her Liverpool taraftarı için rüya gibi bir araba. Koleksiyoncular için çok ideal. Gerrard'ın aldığı fiyatla karşılaştırma yapıldığında, çok da fazla satışta kalacağını düşünmüyoruz" şeklinde yorum yaptılar.
Gerrard daha önce de bir arabasını internet yoluyla satmıştı. Kaptan, eski HST Spor arabasını 47 bin sterline elinden çıkarmıştı. Gerrard daha önce Bentley Continental GT, Aston Martin Vanquish ve Ferrari gibi arabaları da kullanmıştı.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla