Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 20:22   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon8 Yigidolar : Hani Nerdesiniz Sizi Bekliyoruz ?

Sivaslı futbolseverler, ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımları Sivasspor'un Beşiktaş ile yarın yapacağı maçı heyecanla bekliyor.


SİVAS (A.A) - Sivaslı futbolseverler, ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımları Sivasspor'un Beşiktaş ile yarın yapacağı maçı heyecanla bekliyor.
Ligde 49 puanla lider durumda bulunan Sivasspor, yarın zirve yarışındaki en yakın takipçisi, 48 puanlı Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Erhan Sönmez ve Asım Yusuf Öz yaparken, Erbay Aldemir de dördüncü hakem olarak görev alacak.
Maçın biletlerine yoğun ilgi gösteren Sivaslı futbolseverler, takımlarının yarın Beşiktaş'ı yenmesi halinde şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj sağlayacağına inanıyor.
Bu arada, Beşiktaş maçının hazırlıklarını son 3 gündür basına kapalı sürdüren Sivasspor, bugün yine basına kapalı olarak yapacağı son idmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak. Kırmızı-beyazlı ekipte, sakatlıkları süren Hayrettin Yerlikaya, Faruk Bayar ve Onur Tuncer yarınki maçta forma giyemeyecek.
Teknik direktör Bülent Uygun'un yarınki maçta sahaya şu onbiri sürmesi bekleniyor: Petkoviç, Bilica, Sedat, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, İbrahim (Sylla), Sezer, Musa, Mohammed Ali (Herve Tum ya da Murat Erdoğan), Mehmet Yıldız, Kamanan (Balili)
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla